Apollo Reversible Premium Masturbator Max by Calexotics

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5770
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 12,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770080325
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Απολαύστε υπέροχες στιγμές αυτοϊκανοποίησης με το ξεχωριστό Reversible Premium Masturbator Max, την κορυφαία συσκευή προσωπικής ευχαρίστησης από τη μοναδική σειρά Apollo με την υπογραφή της εταιρίας California Exotics

Κατασκευασμένο από αδιαφανές θερμοπλαστικό καουτσούκ Pure Skin TPR, χωρίς φθαλικές ενώσεις, το Max είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο, εξαιρετικά μαλακό, σφιχτό και ελαστικό stroker, ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Διαθέτει ένα σέξι μοτίβο με αυλακώσεις και κόμπους που τυλίγονται ελικοειδώς γύρω από το stroker και το κομψό κυλινδρικό του σχήμα, το οποίο ταιριάζει τέλεια στο χέρι, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, μπορεί να αντιστραφεί πολύ εύκολα για χρήση και από τις δύο πλευρές. Η μία πλευρά εμφανίζει ραβδώσεις και αυλακιές, για έντονη διέγερση, ενώ η άλλη είναι υπέροχα λεία και ομαλή για ηπιότερες αισθήσεις, και οι δύο όμως, είναι ακαταμάχητα σφιχτές και αισθαντικές για έντονες κορυφώσεις. Το εξαιρετικά απαλό υλικό του, ιδιαίτερα ελαστικό και εύκαμπτο, τεντώνει για να καλύψει πλήρως το πέος σας, ενώ η κλειστή του άκρη προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή αναρρόφηση.

Το Max είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση, πλύνετε προσεκτικά το stroker σας με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή δοκιμάστε ένα ποιοτικό toy cleaner για ακόμη πιο ενδελεχή καθαρισμό. Αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Συνολικό μήκος: 12cm, Διάμετρος: 5,7cm

Δείτε επίσης

Scarlett The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 15,90   € 12,30
Fleshlight Ice Crystal Vagina
€ 64,90   € 59,78
Fleshlight Anal Lana Rhodes Karma
€ 64,90   € 58,40
Jolee Love Pornstar Ass by Private
€ 56,90   € 51,80
Fleshlight Stamina Training Unit STU Butt
€ 64,90   € 58,87
Επιστροφή στην κορυφή