Bella The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys

€ 14,90 € 11,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7732
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPE
Μήκος 16,00 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101588
Σταματήστε να ονειρεύεστε την καυτή γειτόνισσα… και αρχίστε να πραγματοποιείτε όλα όσα έχετε φαντασιωθεί μαζί της με τα υπέροχα Strokers της super hot συλλογής The Girl Next Door από την εταιρία Dream Toys.

Τα ερωτικά αξεσουάρ της συλλογής είναι κατασκευασμένα από άοσμο TPE (Ελαστομερές θερμοπλαστικό) ή Pure Skin, υλικό γνωστό για την ασύγκριτη απαλότητα, τη μοναδική ελαστικότητα, και την ζωντανή, υπέρ-ρεαλιστική αίσθηση. Τα Strokers διαθέτουν άνοιγμα και στα δύο άκρα για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ λόγω της πορώδους σύστασης του υλικού τους συνιστάται να απολυμαίνονται πολύ προσεκτικά πριν τη χρήση με ένα ποιοτικό καθαριστικό για sex toys και να διατηρούνται χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα απαιτείται αν εκσπερματίζετε στο εσωτερικό τους!

Ανακαλύψτε μαγικές εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης με βοηθό την υπέροχη Bella, το νέο pocket stroker με άνοιγμα αιδοίου της hot συλλογής.

Η Bella θα σας ξετρελάνει με την εξαιρετικά απαλή και ρεαλιστική υφή του στενού, εσωτερικού της καναλιού, την οποία θα αντιληφθείτε αμέσως μόλις βυθιστείτε για πρώτη φορά μέσα του και νιώσετε το γεμάτο απολαυστικές ραβδώσεις σώμα της να τυλίγεται σφικτά γύρω από το μόριό σας πειράζοντας γλυκά τα ευαίσθητα σημεία του και οδηγώντας σας αργά και βασανιστικά σε έναν εκρηκτικό οργασμό διαρκείας.

Το κάτω μέρος της ανοίγει ή κλείνει για να προσαρμόζετε την ισχύ της αναρρόφησης ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Είναι τοποθετημένη σε κύπελλο φτιαγμένο από ABS με καπάκι υγιεινής για άνετο, σταθερό κράτημα και εύκολο καθάρισμα.

Ιδανικό για όλα τα μεγέθη πέους. Σε pocket size για να το παίρνετε παντού μαζί σας.
Απόλυτα ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ.

Μήκος: 16 cm. Διάμετρος: 6 cm. Μέγεθος πρωκτού: διάμετρος: 0,5 – 4,4 cm

Δείτε επίσης

Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Fleshlight Anal Eva Lovia Spice
€ 64,90   € 59,23
Real Feel Anal Masturbator by LovingJoy
€ 22,90
Fleshlight Kazumi Vagina
€ 65,90
Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt
€ 39,77
Επιστροφή στην κορυφή