Hollow Vibrating Strap on 23cm Natural with Balls by Pipedream

€ 54,90 € 48,98


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5203
Είδος Strap On
Εισαγόμενο 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Μήκος 23,00 cm
Υλικό PVC
Προέλευση U.S.A
Τροφοδοσία 2 × AA
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912362817
Αποκτήστε το μήκος και το πάχος που πάντα επιθυμούσατε και απολαύστε μαζί με τον/την σύντροφό σας έντονες στιγμές διέγερσης που θα σας μείνουν αλησμόνητες, με το εξαιρετικό Vibrating Hollow Strap-On with Balls από την σειρά "Fetish Fantasy″, γιατί το μέγεθος σίγουρα μετράει!.

Το 9΄ Vibrating Hollow Strap-On διαθέτει άνετη, ελαστική ζώνη, η οποία ρυθμίζεται πολύ εύκολα και ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη και ένα δυναμικό, απόλυτα ρεαλιστικό ομοίωμα, αποτελούμενο από έναν καμπυλόγραμμο, στιβαρό άξονα, με ανάγλυφη με σχηματισμένες φλέβες επιφάνεια και ζουμερούς καλοσχηματισμένους όρχεις. Το dildo είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εισχωρεί το πέος σας στο εσωτερικό του και να "στοχεύει" με ακρίβεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς ζώνες του/της συντρόφου σας, χαρίζοντάς του/της ανείπωτη ικανοποίηση.

Παράλληλα διαθέτει ένα ισχυρό, δονούμενο σφαιρίδιο, το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στην κορυφή του ομοιώματος, για ακόμη εντονότερη διέγερση. Οι δονήσεις ρυθμίζονται μέσω τηλεχειριστηρίου το οποίο εφαρμόζει πάνω στην ζώνη για ονειρεμένες hands-free απολαύσεις. Διαλέξτε το προγράμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και καλή σας διασκέδαση!

Το ομοίωμα πέους είναι κατασκευασμένο από PVC, υλικό φιλικό προς το δέρμα, δεν περιέχει λατέξ και είναι συμβατό και με λιπαντικά σιλικόνης! Μετά τη χρήση μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα toy cleaner και χλιαρό νερό. Είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα. Απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια χωρίς ταμπού που επιθυμούν να ανανεώσουν τη σεξουαλική τους ζωή εξερευνώντας παράλληλα τα ερωτικά τους θέλω, αλλά και σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία..
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται πολυτελής μάσκα για να προσθέσετε στα παιχνίδια σας μια νότα μυστηρίου.

Μέγεθος ζώνης: 71cm – 132cm.
Συνολικό μήκος ομοιώματος: 23cm.
Μήκος διείσδυσης: 21cm.
Μέγιστη διάμετρος: 4.20cm.
Εσωτερικό μήκος ομοιώματος: 10cm.
Εσωτερική διάμετρος ομοιώματος: 3.80cm.

Δείτε επίσης

Hollow Strap On 23cm Natural with Balls by Pipedream
€ 48,90   € 39,80
Accomodator Dual Penetrator 15cm Brown by Calexotics
€ 21,88
First Timer's Strap-on Set Red by Pipedream
€ 45,90   € 39,60
Hollow Vibrating Strap On Real Rapture Black 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers
€ 48,90   € 34,80
Vac-U-Lock Harness with 20cm Dildo by Doc Johnson
€ 58,90
Επιστροφή στην κορυφή