Ella Black 19cm by Lelo

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5670
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Sweden
Εταιρεία Lelo
Βάρος 110 gr
Barcode 7350022270930
Η Σουηδική εταιρία Lelo κατασκευάζει τα πιο premium και designer Sex Toys στο κόσμο. Τα σχέδια της έχουν αποσπάσει δεκάδες παγκόσμια βραβεία. Το Ella Dildo δεν αποτελεί εξαίρεση ...

To Ella by Lelo είναι ένα Dildo με μοναδικό design. H σχεδιαστική ομάδα της Lelo, επιχείρησε και κατάφερε να δημιουργήσει ένα απόλυτα χρηστικό και πανέμορφο Dildo, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη γυναικεία ανατομία. Το Ella μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Από τη μία πλευρά (τη πιο στενή και ίσια), χρησιμοποιείται ως κλασσικό Dildo. Από την άλλη πλευρά (εκείνη με την επίπεδη κεφαλή και τη καμπύλη), χρησιμοποιείται ως G-Spot Dildo για τον εντοπισμό και τον ερεθισμό του σημείου G. Η επίπεδη κεφαλή έχει την ιδιαιτερότητα ότι καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης η "κλίση" που έχει δωθεί σε αυτό το τμήμα του Dildo, είναι η ιδανική για την επαφή του Ella στο G-Spot.

To Ella by Lelo κατασκευάζεται από σιλικόνη (FDA Approved και Phthalate Free) η οποία είναι πολύ απαλή και ευχάριστη στην αφή. Είναι άκαμπτο και διατηρεί το σχήμα του ακόμη και σε "power play".

Το Ella by Lelo είναι ένα καταπληκτικό Dildo από όλες τις απόψεις. Υψηλής αισθητικής, ανατομικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το καλύτερο υλικό που χρησιμοποιείται σήμερα στη παγκόσμια βιομηχανία των Sex Toys, αποτελεί κορυφαία επιλογή. Η διπλή χρήση του, ως classic και ως G-Spot Dildo, χαρίζουν στο Ella by Lelo ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι άλλων προϊόντων της κατηγορίας.

Το Ella θα σας ενθουσιάσει από τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Παραδίδεται στο υπέροχο κουτί της Lelo και συνοδεύεται από μεταξένιο σακουλάκι φύλαξης.

Δείτε επίσης

Strap On Dong 15cm Medium Black by Taboom
€ 28,90
Pride Cheeky BoyToy by ToyJoy
€ 32,90   € 29,80
Naturally Yours Queen Dildo 15cm Natural by SI Novelties
€ 22,90
Energie Kegel Exerciser 16.50cm by Natural Contours
€ 65,00
Get Real GoodHead Dong Purple Purple by ToyJoy
€ 29,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή