Spectrum Ribbed G-Spot Glass Dildo 17cm by Loving Joy

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6091
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Γυαλί
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962844
Προέλευση United Kingdom
Βυθίστε στον ωκεανό των επιθυμιών σας και ανακαλύψτε την ξεχωριστή μαγεία της G-spot διέγερσης… και όχι μόνο με το εξαιρετικό Spectrum Ribbed G-Spot Glass Dildo, το νέο γυάλινο ομοίωμα της εταιρίας Loving Joy!

Κατάλληλο για κολπικές, αλλά και backdoor απολαύσεις, το Ribbed G-Spot Glass διαθέτει διπλό άκρο για την τόνωση όλων των ευαίσθητων σημείων του κορμιού σας. Η μία του πλευρά, λεία και κυρτή με μία ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση, είναι ιδανική για την άμεση εξεύρεση και την στοχευμένη τόνωση του πολύτιμου G- spot, ενώ η άλλη του πλευρά με την βολβοειδή σχεδίαση θα διεγείρει μοναδικά τις νευρικές απολήξεις του κόλπου και του πρωκτού χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις.

Το βιοπυριτικό γυαλί είναι από τα πλέον βολικά και αξιόπιστα υλικά, ιδανικό για την κατασκευή ερωτικών αξεσουάρ. Είναι υποαλλεργικό, δεν έχει πόρους και είναι απόλυτα ασφαλές για το σώμα.. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων. Είναι πλήρως αδιάβροχο και ταιριάζει με κάθε είδους λιπαντικό. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για σέξι παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετέ το ή ψύξτε το και αφεθείτε στη μαγεία του αγγίγματός του. Θα ξετρελαθείτε από την εξαίσια υφή του.

Συνολικό μήκος: 18cm.
Μήκος εισόδου (άκρο βύσματος): 8.2cm.
Μέγεθος εισόδου (τελικό σημείο G): 9,8cm.
Ευρύτερο σημείο (βύσμα): 3.5cm

Δείτε επίσης

Naturally Yours Queen Dildo 15cm Natural by SI Novelties
€ 22,90
Rune Royal Mythology Fantasy Dildo 17cm Brown DreamLove
€ 39,70
Smoothy Prober Purple by Seven Creations
€ 12,90   € 10,40
Magnum Dildo 18.50cm Black by Fun Factory
€ 54,90
Spectrum Nubby Textured Glass Dildo 18cm by Loving Joy
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή