Spectrum Ribbed Glass Dildo Pink by Loving Joy

€ 28,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6092
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 16,00 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Γυαλί
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962837
Προέλευση United Kingdom
Η εταιρία Loving Joy κυκλοφορεί την νέα, μοντέρνα σειρά γυάλινων ομοιωμάτων Spectrum, κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικό βοριοπυριτικό γυαλί και καινοτομεί, κομίζοντας έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο των ερωτικών αξεσουάρ.

Εξερευνήστε τις πιο άγριες και βαθιές επιθυμίες σας και απολαύστε ένα ξεχωριστό παιχνίδι αισθήσεων με το μοναδικό Spectrum Ribbed Glass Dildo, το νέο γυάλινο ομοίωμα από την εταιρία Loving Joy.

Κομψό, πολυτελές και λειτουργικό, με έναν στιβαρό, ελαφρά καμπυλόγραμμο άξονα για άμεσο εντοπισμό και διέγερση του πολυπόθητου G- spot και βολβοειδή σχεδίαση για εύκολη και άνετη διείσδυση και έξτρα τόνωση των ευαίσθητων σημείων του κορμιού σας, το Ribbed Glass Dildo θα σας ξετρελάνει πραγματικά, οδηγώντας σας σε έντονες στιγμές κορύφωσης. Το ιδιαίτερα προσεγμένο σχήμα του το καθιστά κατάλληλο για κολπική και πρωκτική διέγερση, αλλά και για εξωτερικό διεγερτικό μασάζ. Ιδανικό τόσο για τους έμπειρους, όσο και για τους αρχάριους χρήστες, για solo και coupled play. Ένα μοναδικό αξεσουάρ σε φωτεινό ροζ χρώμα που πρέπει όλοι να έχετε στην συλλογή σας.

Το βιοπυριτικό γυαλί είναι υποαλλεργικό, δεν έχει πόρους και είναι απόλυτα ασφαλές για το σώμα. Είναι κατάλληλο για σέξι παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετέ το ή ψύξτε το και αφεθείτε στη μαγεία του αγγίγματός του. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, είναι πλήρως αδιάβροχο και ταιριάζει με όλα τα λιπαντικά.

Συνολικό μήκος: 16cm. Μήκος διείσδυσης: 13.5cm. Ευρύτερο σημείο (στον άξονα): 3,5cm

Δείτε επίσης

Curved Silicone Dildo 13cm by Loving Joy
€ 24,90
Rune Majestic Mythology Fantasy Dildo 15.50cm Grey DreamLove
€ 36,80
Smoothy Prober Purple by Seven Creations
€ 12,90   € 10,40
Επιστροφή στην κορυφή