Spectrum Nubby Textured Glass Dildo 18cm by Loving Joy

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6093
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Γυαλί
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962851
Προέλευση United Kingdom
Βυθιστείτε στη μαγεία του γυαλιού και εξερευνήστε τα όρια των αισθήσεών σας με το Spectrum Nubby Textured Glass Dildo, το νέο πανέμορφο γυάλινο ομοίωμα από την εταιρία Loving Joy.

Κομψό, μοναδικό και εξαιρετικά στιλάτο, το γυάλινο αυτό ομοίωμα θα σας ενθουσιάσει πραγματικά. Ο στητός, δυναμικός του άξονας με την ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη, για άνετη διείσδυση και τις διάσπαρτες ερεθιστικές μπλε προεξοχές στην επιφάνειά του θα σας κόψει την ανάσα, καθώς θα εισχωρεί μέσα σας με ορμή αγκαλιάζοντας και τονώνοντας τα ευαίσθητα, οικεία σημεία του σώματός σας, ενώ η βολβοειδής βάση του θα φροντίσει για την ασφαλή του εξαγωγή όσο βαθιά και αν πάτε.... Προσθέστε το αγαπημένο σας λιπαντικό για μια πραγματικά ολισθηρή εμπειρία και αφήστε τα δεκάδες nubs να σας σπρώξουν στο χείλος της οργασμικής έκστασης. Το Nubby Textured Glass Dildo προσφέρεται και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετέ το ή ψύξτε το και αφεθείτε στη μαγεία του αγγίγματός του.

Το βιοπυριτικό γυαλί είναι από τα πλέον βολικά και αξιόπιστα υλικά, ιδανικό για την κατασκευή ερωτικών αξεσουάρ. Είναι υποαλλεργικό, δεν έχει πόρους και είναι απόλυτα ασφαλές για το σώμα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και αν το φροντίζετε σωστά θα το έχετε για πάρα πολλά χρόνια στην συλλογή σας. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Είναι πλήρως αδιάβροχο και ταιριάζει με κάθε είδους λιπαντικό.

Συνολικό μήκος: 18.0cm. Μήκος διείσδυσης: 15.0cm. Διάμετρος: 2.5cm

Δείτε επίσης

Strap On Dong 15cm Medium Black by Taboom
€ 28,90
Rune Majestic Mythology Fantasy Dildo 15.50cm Grey DreamLove
€ 36,80
Obsidian Handcrafted Dildo by Mi Su
€ 1.900,00
Riley Silicone Dildo Pink by Maia Toys
€ 32,90   € 28,90
Spectrum Ribbed Glass Dildo Pink by Loving Joy
€ 28,90   € 22,90
Επιστροφή στην κορυφή