Premium Silicone Dildo 18cm Dual Density Blue Thermo Reactive by Dream Toys

€ 38,90 € 32,73


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8115
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677864
Βιώστε έντονες πρωκτικές απολαύσεις και ονειρεμένες κορυφώσεις με το υπέροχο Premium Silicone Dildo Blue, το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την πολυτελή συλλογή Solid Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό και εντυπωσιακό, σε αριστοκρατικό μπλε χρώμα με καθαρές γραμμές, εργονομική σχεδίαση και βελούδινα απαλή υφή, το ομοίωμα, με τον στιβαρό, δυναμικό του άξονα και την καλοσχηματισμένη, ζουμερή βάλανο, είναι σχεδιασμένο να διεισδύει εύκολα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού καναλιού, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στα τοιχώματα και να αγκαλιάζει μοναδικά όλα τα γλυκά και οικεία σημεία του, χαρίζοντάς σας μοναδική διέγερση.

Ο άξονάς του είναι κατασκευασμένος με υλικό διπλής πυκνότητας (dual density), με σκληρό δηλαδή εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης.

Το ομοίωμα έχει επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο.
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.

Με διαστάσεις ιδανικές για έμπειρους παίκτες, το dildo θα καταστεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα σας ερωτικά αξεσουάρ.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να προμηθευτείτε και τα 2 μικρότερα αδελφάκια του, το Premium Silicone Dildo Pink, ιδανικό για μεσαίους παίκτες, αλλάκαι το Premium Silicone Dildo Black, κατάλληλο για τους νεοεισερχόμενους στον συναρπαστικό κόσμο του anal play.
Ιδανικό και για ζώνες strap-on

Μήκος: 18 cm, διάμετρος: 5cm.

Δείτε επίσης

Pride Cheeky BoyToy by ToyJoy
€ 32,90   € 29,80
Smoothy Prober Purple by Seven Creations
€ 12,90   € 10,40
Strap On Dong 17cm Large Black by Taboom
€ 35,80   € 29,50
Rune Candy Mythology Fantasy Dildo 17cm DreamLove
€ 38,90   € 31,90
Επιστροφή στην κορυφή