Premium Silicone Dildo Purple18cm by Dream Toys

€ 36,90 € 32,58


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8409
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677871
Βιώστε ρεαλιστικές εμπειρίες βαθιάς διείσδυσης με το υπέροχο Premium Silicone Dildo Purple, το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την πολυτελή συλλογή Solid Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, μοντέρνο και νεανικό σε αριστοκρατικό μοβ χρώμα, με καθαρές γραμμές, εργονομική σχεδίαση και βελούδινα απαλή υφή, το ομοίωμα διαθέτει έναν στιβαρό, δυναμικό άξονα με έντονα εξογκώματα για επιπλέον τόνωση των ερωτογενών ζωνών και μία καλοσχηματισμένη, ζουμερή βάλανο, σχεδιασμένη να διεισδύει εύκολα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού καναλιού, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στα τοιχώματα και να αγκαλιάζει μοναδικά όλα τα γλυκά και οικεία σημεία του, χαρίζοντας μοναδική διέγερση.

Ο άξονάς του είναι κατασκευασμένος με υλικό διπλής πυκνότητας (dual density), με σκληρό δηλαδή εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης.

Το ομοίωμα έχει επίσης, σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο.
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.
Ιδανικό και για ζώνες strap-on.

Με διαστάσεις ιδανικές για μεσαίους / έμπειρους παίκτες, το dildo θα καταστεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα σας ερωτικά αξεσουάρ
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να το πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτηριακό σαπούνι.

Διαστάσεις: Μήκος: 18cm. Διάμετρος: 4,0cm.

Δείτε επίσης

Spectrum Ribbed G-Spot Glass Dildo 17cm by Loving Joy
€ 28,90
Rune Candy Mythology Fantasy Dildo 17cm DreamLove
€ 38,90   € 31,90
Harness Dildo Small 12.50cm Purple ToyJoy
€ 24,90
Dion Galactic Mythology Fantasy Dildo 15cm Purple DreamLove
€ 34,90   € 31,95
Επιστροφή στην κορυφή