Strap On Dong 17cm Large Black by Taboom

€ 35,80 € 29,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8466
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221828095
Βιώστε δυναμικές, άκρως απολαυστικές διεισδύσεις με το υπέροχο Strap-On Dong Large το νέο, πανέμορφο ομοίωμα από την εταιρία TABOOM.

Σχεδιασμένο να αγκαλιάζει φυσικά τις καμπύλες σας, και να στοχεύσει με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, το ομοίωμα διαθέτει έναν εύκαμπτο, καμπυλόγραμμο, στιβαρό κορμό και μία ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη με μικρή κλίση, κατάλληλη για εύκολη και άνετη διείσδυση. Στη βάση του διαθέτει ισχυρή βεντούζα που του επιτρέπει να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, για να απολαμβάνετε διασκεδαστικά hands-free παιχνίδια.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας απαλή σιλικόνη ιατρικής κλάσης, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, το Strap-On Dong Large είναι αδιάβροχο, για άτακτα παιχνίδια και στο νερό,. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.
Να συνοδεύεται πάντα με ένα πολύ καλό λιπαντικό με βάση το νερό.
Ταιριάζει απόλυτα στη ζώνη Strap-On Harness της εταιρίας TABOOM

Κατάλληλο για solo αλλά και για duo playing.
Ιδανικό για τους πιο πεπειραμένους, χρήστες. Οι λιγότερο έμπειροι στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν το μικρότερο αδελφάκι του, το Strap-On Dong Medium.

Συνολικό μήκος: 17cm. Διάμετρος: 3,8cm.

Η συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τα όριά τους και τις επιθυμίες τους.

Δείτε επίσης

Get Real GoodHead Dong Purple Purple by ToyJoy
€ 29,90   € 24,90
Premium Silicone Dildo Purple18cm by Dream Toys
€ 36,90   € 32,58
Strap On Dong 15cm Medium Black by Taboom
€ 28,90
Harness Dildo Medium 14cm Purple ToyJoy
€ 31,90
D1 Silicone Dildo 20cm Black by Laid
€ 56,90
Επιστροφή στην κορυφή