Riley Silicone Dildo Pink by Maia Toys

€ 32,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5573
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Maia Toys
Barcode 5060311470102
Το πολυτελές, κομψό και απαλό unisex Dildo Maia Riley Dil θα ξεσηκώσει μοναδικά τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει έντονες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Με εργονομικό σχεδιασμό, δυναμικό, καμπυλόγραμμο σχήμα και απαλή υφή, το Maia Riley θα αγκαλιάσει τέλεια τις φυσικές καμπύλες του σώματός σας και θα διεγείρει μοναδικά τις ερωτογενείς σας ζώνες. Τονώστε όλα τα ευαίσθητα σημεία σας, την κλειτορίδα την βάλανο του πέους, τα τοιχώματα του κόλπου, αλλά και τις νευρικές απολήξεις γύρω από το πρωκτικό κανάλι, προσφέροντάς σας συναρπαστικούς οργασμούς που θα σας ξετρελάνουν. Το Maia Riley είναι ιδανικό και για διέγερση του G-spot, καθώς η κεφαλή του από τη μία πλευρά προεξέχει, προκειμένου να μπορεί να εντοπίζει ευκολότερα το πολυπόθητο, μαγικό σημείο. Το dildo καταλήγει σε μία πλατιά, στρογγυλεμένη βάση, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας προστατεύει από μία πολύ βαθιά διείσδυση, και να σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, ενώ διαθέτει και μία εξαιρετικά ισχυρή βεντούζα, η οποία το κρατάει σταθερό πάνω σε κάθε ομαλή και επίπεδη επιφάνεια, χαρίζοντάς σας ατελείωτες ώρες haands-free απόλαυσης.

Το Maia Riley είναι κατασκευασμένο από μία εξαιρετικά υγιεινή, πλήρως υποαλλεργική και φιλική προς το σώμα ιατρικού τύπου σιλικόνη, η οποία δεν δημιουργεί κανενός είδους ερεθισμό. Το dildo είναι απόλυτα αδιάβροχο για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και στο ντους και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Το Maia Riley μπορεί να “εξυπηρετήσει” και τα δύο φύλα, ενώ είναι κατάλληλο για solo, και αν το χρησιμοποιήσετε μαζί με ένα ελαστικό oral ring, και για partner play. Μην χρησιμοποιείτε το dildo μαζί με μεταλλικά βοηθήματα, καθώς ενυπάρχει ο κίνδυνος καταστροφής της σιλικόνης. Διατίθεται σε έντονο (νέον) μοβ χρώμα, το οποίο θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε!

Με 18.00cm μήκος διείσδυσης και 4.30cm πλάτος, το Maia Riley ενδείκνυται για έμπειρους παίκτες. Οι νεοεισερχόμενοι players καλό θα ήταν να ξεκινήσουν με λιγότερα απαιτητικά toys. Στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων, για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Δείτε επίσης

Pride Cheeky BoyToy by ToyJoy
€ 32,90   € 29,80
Spectrum Ribbed Glass Dildo Pink by Loving Joy
€ 28,90   € 22,90
Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Admiral Swirl Silicone Dildo 14cm White/Blue Calexotics
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή