Get Real 20cm Dildo with Balls Natural by ToyJoy

€ 34,90 € 29,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6233
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 20,50 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό PVC
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221486400
Εταιρεία ToyJoy
Το Get Real 8in. Dildo της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας ρεαλιστικό ομοίωμα πέους με αξιοσημείωτα “χαρακτηριστικά”, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση.

Με εργονομικό σχεδιασμό, ρεαλιστικό, σχήμα και απαλή υφή, το Get Real 8in. Dildo θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής. Η καλοσχηματισμένη, στιβαρή του βάλανος, ο μακρύς, δυνατός κορμός του με τις έντονα διογκωμένες φλέβες και τα ζουμερά μπαλάκια στη βάση του θα τονώσουν υπέροχα όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς σας ζώνες και θα ξεσηκώσουν μοναδικά τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας ηδονικές κορυφώσεις. Μοιραστείτε την απόλαυση με τον/την σύντροφό σας ή κάντε παιχνίδι μόνοι σας και κρατήστε την ευχαρίστηση μόνο για σας! Και οι δύο επιλογές θα σας…αποζημιώσουν.

Το Get Real 8in. Dildo διαθέτει ισχυρή βεντούζα στη βάση του, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε πολλές ζώνες strap on.
Το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα και είναι κατάλληλο και για κολπική και για πρωκτική διέγερση. Λόγω της “πληθωρικής ” του διαμέτρου, απευθύνεται στους πολύ έμπειρους χρήστες των ερωτικών αξεσουάρ. Οι λιγότερο έμπειροι λάτρεις των sex toys μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο παιχνίδι για αυτούς μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που θα βρουν στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bonadiva.

Το Get Real 8in. Dildo είναι άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα PVC υλικό. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.

Μήκος: 20,5cm, διάμετρος: 5cm

Δείτε επίσης

King Cock Plus Triple Density 19cm with Balls Natural by Pipedream
€ 69,80
Cock Miller Silicone Density Dildo 18cm by DreamLove
€ 38,90   € 35,87
Rainbow Lover Pride Dildo 21cm by ToyJoy
€ 48,70   € 40,40
Real Rapture Dildo 18.00cm Pink by Toyz4Lovers
€ 32,30
Cock Miller Silicone Density Dildo 13cm by DreamLove
€ 34,90   € 29,80
Επιστροφή στην κορυφή