Premium Silicone Dildo 23cm Dual Density Black Thermo Reactive by Dream Toys

€ 52,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8120
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 22,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,70 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676294
Αφεθείτε στην απόλαυση νέων σεξουαλικών εμπειριών με το υπέροχο Premium Silicone Dildo 9΄ Black, το πανέμορφο ομοίωμα πέους από την πολυτελή συλλογή Real Love της εταιρίας Dream Toys.

Ένα εξαιρετικά ελκυστικό, σούπερ ρεαλιστικό dildo, σε μαύρο εντυπωσιακό χρώμα, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια με αξιοσημείωτα “χαρακτηριστικά”, το Premium Silicone Dildo 9΄ Black θα σας ενθουσιάσει με τον στητό, γεμάτο μικρές φλέβες και πτυχώσεις ευθυτενή κορμό του και την εντυπωσιακή, καλοσχηματισμένη βάλανο, ιδανική για άνετες διεισδύσεις και θα σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και τεράστιο ενθουσιασμό.

Με άξονα διπλής πυκνότητας, εφοδιασμένο με σκληρό εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, το οποίο εξασφαλίζει βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης, το Premium Silicone Dildo 9΄ θα σας ξετρελάνει με τα πολλά του προτερήματα.

Το ομοίωμα έχει, επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό (max. 2min.) ή σε φούρνο μικροκυμάτων (max.30sec.) και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο (no time limit).
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.

Με σούπερ χορταστικό μήκος και έντονα σαρκώδη διάμετρο το Premium Silicone Dildo 9΄ Black απευθύνεται χωρίς αμφιβολία στους πολύ προχωρημένους χρήστες ερωτικών βοηθημάτων.

Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να πλένεται με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτιριακό σαπούνι.
Ιδανικό και για ζώνες strap-on.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα και το δίδυμο αδελφάκι του, το Premium Silicone Dildo 9΄ Natural στο φυσικό χρώμα του δέρματος.

Διαστάσεις: Μήκος: 22,9 cm. Διάμετρος: 5,6cm.

Δείτε επίσης

Double Dildo Pink 30cm Loving Joy
€ 34,80   € 31,80
Real Rapture Dildo 23cm Natural by Toyz4Lovers
€ 49,80
Get Real Dual Density Dildo 23cm Dildo with balls by ToyJoy
€ 44,90   € 36,90
Addicted Strapless Strap On with RNA without Subjection Skin by DreamLove
€ 32,80   € 27,50
Mr Intense 16 Realistic Cock 19.6cm by DreamLove
€ 32,90   € 29,24
Επιστροφή στην κορυφή