Real Rapture Double Dildo 34cm Natural by Toyz4Lovers

€ 28,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4847
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 35,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό PVC
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629697153
“Η φαντασία γίνεται πληκτική όταν δεν βρίσκει διέξοδο στην πραγματικότητα”. -Λούκα Ρονκόνι (Ιταλός σκηνοθέτης).
Η εταιρία Toyz4Lovers κάνοντας πράξη τη ρήση αυτή, σχεδίασε την εξαιρετική σειρά ρεαλιστικών δονητών REAL RAPTURE, η οποία σας υπόσχεται μια πρωτόγνωρη ευχαρίστηση που προέρχεται από μια πραγματική και ισχυρή διέγερση. Απόλυτα ρεαλιστικά ερωτικά παιχνίδια που θα σας περιβάλουν με πάθος, θα αναστατώσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας και θα σας χαρίσουν μια συναρπαστική εμπειρία. Αφεθείτε στη φαντασίωση και νιώστε την πραγματική ευχαρίστηση να σας κυριεύει!

Το Double Dildo 13,5΄΄ είναι ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό διπλό ομοίωμα, ιδανικό για τους λάτρεις των δυνατών και έντονων συγκινήσεων, κατάλληλο τόσο για solo, όσο και για partner play. Μοιραστείτε το πάθος με τον σύντροφό σας ή παίξτε μόνοι σας και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Σε φυσικό χρώμα, με ανάγλυφες φλέβες κατά μήκος του εντυπωσιακού σε μήκος, στιβαρού άξονα, και καλοσχηματισμένες βαλάνους στα δύο άκρα, για αποτελεσματική τόνωση και διέγερση των ευαίσθητων, ερωτογενών σας ζωνών, το Double Dildo 35cm θα σας χαρίσει ονειρεμένες στιγμές απόλαυσης.

Κατασκευάζεται από πλήρως υποαλλεργικό PVC το οποίο δεν περιέχει Phthalates και Latex. Είναι σχεδιασμένο για χρήση στο ντους (waterproof) και αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του.

Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.
Κατασκευασμένο από τη γνωστή εταιρία ΤOYZ4LOVERS και με πραγματικά ... απίθανη τιμή, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στο κλάδο των realistic vibrators.

Συνολικό μήκος: 35cm., διάμετρος: 3,8cm.

Δείτε επίσης

Delta Club Silicone Dildo 20cm DreamLove
€ 36,90   € 29,90
Mr Dixx Giant Gio 30cm Vibrator by Dream Toys
€ 68,90   € 59,73
Mr Dixx 18cm Dual Density by Dream Toys
€ 27,90   € 24,88
Silicone Realistic Dildo 19cm by Loving Joy
€ 32,90
Realistic Dildo with Balls and Suction Cup by Loving Joy
€ 28,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή