King Cock U-Shaped Medium Double Trouble 14cm Vanilla by Pipedream

€ 38,90 € 32,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4854
Είδος Ρεαλιστικά Dildos / Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό PVC
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912350098
Η εταιρία Pipedream παρουσιάζει τη νέα σειρά ρεαλιστικών ομοιωμάτων πέους King Cock και επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, υποσχόμενη αληθινές “βασιλικές” απολαύσεις. Κατασκευασμένα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα εξαιρετικά αυτά ερωτικά παιχνίδια προκαλούν τον θαυμασμό με τη ρεαλιστική τους εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών τους.

Η ζωντανή τους εικόνα, η απαλή σα μετάξι υφή τους και η κομψή τους σχεδίαση με τους εύκαμπτους, ευθυτενείς, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, άξονες και τις καμπυλόγραμμες βαλάνους, στοιχεία αποτυπωμένα με ακρίβεια στο χέρι, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.
Τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!

Όλα τα dildos είναι κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner και νερό. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Tα ομοιώματα πέους King Cock τιμούν πραγματικά το όνομά τους.

Διπλός… μπελάς, διπλή απόλαυση για ονειρεμένα διπλά παιχνίδια! Το King Cock U-Shaped Small Double Trouble της εταιρίας Pipedream είναι ένα εξαιρετικό ομοίωμα, κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, το οποίο θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Το King Cock U-Shaped έχει ανάγλυφη επιφάνεια με σχηματισμένες φλέβες, δύο στρογγυλεμένες κεφαλές, μία σε κάθε άκρη, με εντυπωσιακές βαλάνους που ξεχωρίζουν και ένα στιβαρό καμπυλόγραμμο σώμα, σχεδιασμένο να διεγείρει όλες τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες. Το ένα του τμήμα είναι πιο λεπτό, για άνετη πρωκτική διείσδυση, ενώ το άλλο πιο παχύ, κατάλληλο για κολπική διέγερση. Απολαύστε το σόλο ή με τον σύντροφό σας και γευτείτε την απόλυτη φυσική αίσθηση ηδονής που θα σας χαρίσει.

Αν είστε νεοεισερχόμενος στον κόσμο των sex toys, και θέλετε κάτι πιο light και διακριτικό, δοκιμάστε το μικρότερο αδελφάκι του, το King Cock U-Shaped Double Small Trouble

Μήκος διείσδυσης: 14cm, διάμετρος για το παχύ τμήμα: 3,3cm, διάμετρος για το λεπτό τμήμα: 3cm.

Δείτε επίσης

Get Real 20cm Dildo with Balls Black by ToyJoy
€ 34,90   € 29,70
Real Rapture Dildo 18.00cm Clear by Toyz4Lovers
€ 32,68
Real Feel Wonder Dildo 20cm by Loving Joy
€ 26,90
Real Rapture Dildo 18.00cm Pink by Toyz4Lovers
€ 32,30
Get Real Deluxe Dual Density 21cm by ToyJoy
€ 34,90
Επιστροφή στην κορυφή