King Cock Slim Double Dildo 30cm Vanilla by Pipedream

€ 48,90 € 43,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4855
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 30,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Προέλευση U.S.A
Υλικό PVC
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912350340
Η εταιρία Pipedream παρουσιάζει τη νέα σειρά ρεαλιστικών ομοιωμάτων πέους King Cock και επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, υποσχόμενη αληθινές “βασιλικές” απολαύσεις. Κατασκευασμένα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα εξαιρετικά αυτά ερωτικά παιχνίδια προκαλούν τον θαυμασμό με τη ρεαλιστική τους εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών τους.
Η ζωντανή τους εικόνα, η απαλή σα μετάξι υφή τους και η κομψή τους σχεδίαση με τους εύκαμπτους, ευθυτενείς, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, άξονες και τις καμπυλόγραμμες βαλάνους, στοιχεία αποτυπωμένα με ακρίβεια στο χέρι, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.

Τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!
Όλα τα dildos είναι κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner και νερό. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Tα ομοιώματα πέους King Cock τιμούν πραγματικά το όνομά τους.
Σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το 12΄΄ Slim Double Dildo είναι ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό διπλό ομοίωμα για ονειρεμένες διπλές διεισδύσεις. Χρησιμοποιήστε το σόλο ή με έναν σύντροφο, κολπικά ή πρωκτικά ή …και τα δύο - το σταθερό, αλλά εύκαμπτο υλικό κατασκευής του προσφέρει πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού – και κάντε πραγματικότητα τις πιο μύχιες φαντασιώσεις σας.

Το επιβλητικό του μήκος, ο στιβαρός του άξονας με τις ανάγλυφες φλέβες και τα καλοσχεδιασμένα καμπυλόγραμμα κεφάλια με τις έντονες βαλάνους, που ελάχιστα ξεχωρίζουν από αληθινά, στις δύο άκρες, θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης. Ο άξονας μπορεί να λυγίσει για να δοκιμάσετε τη διπλή απόλαυση στον …εαυτό σας!
Μήκος: 30 cm, μήκος διείσδυσης: 26,6 cm, διάμετρος στο πλατύτερο σημείο: 3.6 cm.
.

Δείτε επίσης

Real Rapture Dildo 18.00cm Pink by Toyz4Lovers
€ 32,30
Double Dildo Pink 30cm Loving Joy
€ 34,80   € 31,80
Mr Dixx Tiny Tom 10.90cm Dildo by Dream Toys
€ 14,90   € 12,78
King Cock Plus Triple Density 19cm with Balls Natural by Pipedream
€ 69,80
Get Real 18cm Dildo Natural by ToyJoy
€ 17,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή