King Cock 18cm Flesh by Pipedream

€ 29,80 € 24,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4856
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Προέλευση U.S.A
Υλικό PVC
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912349917
Η εταιρία Pipedream παρουσιάζει τη νέα σειρά ρεαλιστικών ομοιωμάτων πέους King Cock και επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, υποσχόμενη αληθινές “βασιλικές” απολαύσεις. Κατασκευασμένα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα εξαιρετικά αυτά ερωτικά παιχνίδια προκαλούν τον θαυμασμό με τη ρεαλιστική τους εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών τους.

Η ζωντανή τους εικόνα, η απαλή σα μετάξι υφή τους και η κομψή τους σχεδίαση με τους εύκαμπτους, ευθυτενείς, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, άξονες και τις καμπυλόγραμμες βαλάνους, στοιχεία αποτυπωμένα με ακρίβεια στο χέρι, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.
Τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!
Όλα τα dildos είναι κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner και νερό. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Tα ομοιώματα πέους King Cock τιμούν πραγματικά το όνομά τους.

Το King Cock 7΄΄ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά premium ομοιώματος. Έχει ανάγλυφη επιφάνεια με σχηματισμένες φλέβες, στρογγυλεμένη κεφαλή για εύκολη διείσδυση και σώμα γεμάτο καμπύλες, οι οποίες “στοχεύουν” με ακρίβεια τα ευαίσθητα σημεία του σώματός σας, προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς.

Αν είστε αρχάριος στον χώρο του sex με ερωτικά βοηθήματα, και θέλετε κάτι πιο light και διακριτικό, δοκιμάστε το μικρότερο αδελφάκι του, το King Cock 6". Αν πάλι επιθυμείτε πιο έντονες και “χορταστικές” εμπειρίες το μεγαλύτερο αδελφάκι του, το King Cock 8΄΄ είναι το κατάλληλο toy για εσάς.

Με συνολικό μήκος 18.00cm και διάμετρο 3.50cm, το καταπληκτικό αυτό dildo θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές ευχαρίστησης.

Δείτε επίσης

Premium Silicone Dildo 23cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 52,90   € 44,90
Real Rapture Dildo 28cm Brown by Toyz4Lovers
€ 64,90   € 56,90
Silicone Dildo 15.50 cm with Suction Cup Purple/Blue by Loving Joy
€ 26,90
Rock Army Crusader Dildo 21.50cm DreamLove
€ 41,50   € 36,90
Mr Dixx Captain Cooper 21.50cm by Dream Toys
€ 26,40
Επιστροφή στην κορυφή