Get Real Dual Density Dildo 18cm Dildo with balls by ToyJoy

€ 31,90 € 26,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5866
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό TPE
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221819468
Εταιρεία ToyJoy
Βιώστε μοναδικές στιγμές έντονης, βαθιάς διέγερσης με τον συναρπαστικό Get Real Dual Density Cock 7inch with Balls, το νέο ρεαλιστικό Dildo από την εταιρία TOYJOY.

Ένα εντυπωσιακό ομοίωμα, σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξοπλισμένο με σέξι, αισθησιακές καμπύλες, ανάγλυφη επιφάνειά με έντονα σχηματισμένες φλέβες, καλοσχηματισμένη βάλανο, στιβαρό, αισθαντικό κορμό και απίθανους ζουμερούς και σφικτούς όρχεις, στοιχεία που θα σας χαρίσουν μία από τις πιο αξέχαστες, ρεαλιστικές εμπειρίες απόλαυσης της ζωής σας.
Ο Get Real Dual Density 7inch Cock είναι φτιαγμένος με το νέο σύστημα υλικού διπλής πυκνότητας, το οποίο αποτελείται από ένα υλικό διπλής υφής, φτιαγμένο από δύο τελείως διαφορετικές στρώσεις, μία εξωτερική, μαλακή και απαλή και μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική, υλικό το οποίο και προσδίδει στα dildo την απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση ενός αληθινού πέους σε στύση!.

Ιδανικός για νέους χρήστες και των δύο φύλων, ο Get Real Dual Density 7inch Cock είναι απαλός και ευχάριστος στην υφή (ομοιάζει στο πραγματικό ανθρώπινο δέρμα) ,σκληρός όσο χρειάζεται, ευλύγιστος και συνάμα στιβαρός, εισχωρεί εύκολα χωρίς να τραυματίζει τα τοιχώματα του κόλπου ή του πρωκτού και αγκαλιάζει μοναδικά όλα τα γλυκά και οικεία σημεία του σώματός χαρίζοντάς σας ονειρεμένες κορυφώσεις Στο πίσω μέρος (βάση), διαθέτει ισχυρή βεντούζα η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια και την φαντασία ελεύθερα να καλπάζουν... Εφαρμόζει τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.

Είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργικό, άοσμο, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα TPE υλικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις, ενώ είναι και αδιάβροχος για να μπορείτε να παίζετε μαζί του και στο μπάνιο ή το ντους. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με κάποιο toycleaner..

Αν είστε λάτρης των πιο χορταστικών μεγεθών, δοκιμάστε τα δίδυμα αδελφάκια του το Get Real Dual Density Cock 8inches και 9inches.

Tip: Στους λιγότερο έμπειρους με την χρήση των ερωτικών βοηθημάτων παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.

Δείτε επίσης

Get Real 18cm Dildo with balls White by ToyJoy
€ 26,90   € 21,80
Mr Dixx Giant Gio 30cm Vibrator by Dream Toys
€ 68,90   € 59,73
Premium Silicone Dildo 23cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 52,90   € 44,90
Real Safe Berry Flesh Dildo Toyz4Lovers
€ 38,90
Bend Over Boyfriend Purple by ToyJoy
€ 28,90   € 23,80
Επιστροφή στην κορυφή