Inflatable Black Dildo 15cm Loving Joy

€ 34,58


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6400
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 15,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962905
Προέλευση United Kingdom
Ονειρεύεστε ένα μεστό και στιβαρό πέος που θα αγκαλιάζει τέλεια τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας, χαρίζοντάς σας πλήρεις, έντονες, ηδονικές διεισδύσεις, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το μέγεθος του dildo που πρέπει να επιλέξετε;
To 6 Inch Inflatable Dildo από την Loving Joy είναι το ιδανικό αξεσουάρ για σας!

Λιτό, κομψό και εξαιρετικά ρεαλιστικό, εφοδιασμένο με ένα ελαφρώς στρογγυλεμένο άκρο για άνετη διείσδυση και έναν δυναμικό γεμάτο πτυχώσεις άξονα, για βέλτιστη διέγερση, το ομοίωμα διαθέτει ένα διακριτικό μπαλόνι συμπίεσης αέρα, με το οποίο μπορείτε να φουσκώσετε εύκολα το Dildo μέχρι το επιθυμητό μέγεθος, διατηρώντας το σκληρό και στητό για όση ώρα επιθυμείτε, ενώ μία βαλβίδα γρήγορης αποσυμπίεσης εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή αφαίρεση του προϊόντος, όταν τελειώσετε.

To 6 Inch Inflatable Dildo είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ιατρικού τύπου, υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την ικανοποίηση που πάντα επιζητούσατε!

Ιδανικό για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους παίκτες που επιθυμούν να “ανοίξουν” τις ευαίσθητες περιοχές του κόλπου και του πρωκτού αργά, σταθερά και πάνω από όλα με ασφάλεια. Για πιο έντονες αισθήσεις να συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση καθαρίστε το προϊόν με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό.

Dildo: 15 cm, Bulb: (μπαλόνι συμπίεσης αέρα) 9 cm

Δείτε επίσης

Dion Galactic Mythology Fantasy Dildo 18cm Purple DreamLove
€ 46,70   € 38,25
Mr Intense 23 Realistic Cock 20.8cm by DreamLove
€ 42,90   € 35,37
Get Real 19cm Dildo Dual Density Natural by ToyJoy
€ 24,90   € 19,70
King Cock 18cm Black by Pipedream
€ 29,90   € 23,50
Επιστροφή στην κορυφή