Get Real Dual Density Dildo 15cm with balls Natural by ToyJoy

€ 27,90 € 25,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6540
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό TPE
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221821607
Εταιρεία ToyJoy
Το Get Real Cock 6in. With Balls της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ρεαλιστικό ομοίωμα πέους με αξιοσημείωτα “χαρακτηριστικά”, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση.

Αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές με το πανέμορφο και εξαιρετικά εύχρηστο ομοίωμα πέους με όρχεις, στο απόλυτο φυσικό χρώμα του δέρματος Get Real Cock 6in. With Balls.

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο με εργονομική σχεδίαση, σε μία ιδιαίτερα ρεαλιστική αποτύπωση φυσικών σχεδόν χαρακτηριστικών, μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το οποίο θα σας ξετρελαίνει με τα ξεχωριστά του προσόντα, κάθε φορά που η ελαφρά στρογγυλεμένη, ζουμερή βάλανος, σε συνδυασμό με τον στιβαρό, καλοφτιαγμένο κορμό και τους σφικτούς, jussi όρχεις, θα διεισδύουν μέσα σας, γεμίζοντάς σας απόλυτα, προσφέροντάς σας άπλετη ηδονή και ανεπανάληπτες στιγμές κορύφωσης!

Το Dong μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα. Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση..
Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.
Στο κάτω μέρος του ομοιώματος θα βρείτε μία ισχυρή βεντούζα την οποία μπορείτε να κολλήσετε εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, για ανεπανάληπτους hands – free πειραματισμούς!
Εφαρμόζει τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.

Το Get Real Cock 6in. With Balls είναι αδιάβροχο, άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα PVC υλικό, διπλής πυκνότητας, εξαιρετικά απαλό και μαλακό. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.

Αν είστε λάτρης των πιο χορταστικών μεγεθών, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημά BONA DIVA θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ σε ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υλικών.

Συνολικό μήκος 17cm., διάμετρος 3cm.

Δείτε επίσης

Unicorn Dancer Pride Dildo 21cm by ToyJoy
€ 36,60
Real Rapture Double Dildo 34cm Natural by Toyz4Lovers
€ 28,80
Get Real 20cm Dildo with Balls Black by ToyJoy
€ 34,90   € 29,70
Real Safe Berry Flesh Dildo Toyz4Lovers
€ 38,90
King Cock 15cm Caramel by Pipedream
€ 29,80   € 24,80
Επιστροφή στην κορυφή