The Perfect D 16.50cm Firmskyn Vanilla by Doc Johnson

€ 38,90 € 35,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6766
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 16,50 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Firmskyn
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Doc Johnson
Barcode 782421069759
Κομψό, πολυτελές και φινετσάτο, το Slim D 6 inch διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά premium ομοιώματος. Έχει έναν στιβαρό, ευθυτενή κορμό με λεία και απαλή επιφάνεια, ο οποίος αγκαλιάζει με ακρίβεια τα ευαίσθητα σημεία του σώματός σας προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς, μία καλοσχηματισμένη καμπυλόγραμμη βάλανο για εύκολη διείσδυση και ζουμερά μπαλάκια για απόλυτα ρεαλιστική απόδοση! Επιπλέον, ο λεπτός σχεδιασμός του το καθιστά την ιδανική επιλογή για χρήση ως πρωκτικό dildo.

Το dildo είναι κατασκευασμένο από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, (υλικό Firmskin) χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner και νερό. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ερωτικών αξεσουάρ πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συνολικό μήκος16,5cm
Μήκος διείσδυσης: 14.0cm
Διάμετρος: 3,40cm

Όλοι το θέλουν! Με τη φράση αυτή συστήνει η αμερικάνική εταιρία Doc Johnson τη νέα συλλογή ρεαλιστικών ομοιωμάτων The D, τα οποία κατασκευάζονται είτε από το μοναδικό υλικό ULTRASKYN, ένα υλικό διπλής υφής, το οποίο διαθέτει δύο τελείως διαφορετικές στρώσεις, μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική και μία εξωτερική, μαλακή και απαλή, υλικό το οποίο και προσδίδει στα dildo την απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση ενός αληθινού πέους, είτε από το υλικό FIRMSKYN, το οποίο χαρίζει στο ομοίωμα. μία πιο σταθερή αίσθηση. Το υλικό FIRMSKYN, προτιμάται συνήθως από τους χρήστες που αναζητούν μία σφικτότερη αίσθηση και μεγαλύτερη αντοχή.

Τα κομμάτια της συλλογής είναι σχεδιασμένα μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια, ώστε να ομοιάζουν σε ένα πραγματικό πέος. Πολλά από αυτά διαθέτουν ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις, κάποια άλλα στιβαρούς, λείους κορμούς με καμπυλότητες και κυρτώσεις, κάποια διαθέτουν ζουμερούς όρχεις και κάποια όχι, ενώ όλα έχουν καλοσχηματισμένες, προκλητικές βαλάνους έτοιμες να πολιορκήσουν τα προστατευμένα οχυρά σας!! Επίσης, είναι όλα κατασκευασμένα στο χέρι προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν την ισορροπία της βελούδινής υφής στο εξωτερικό τους αλλά και την σκληρότητα μιας πραγματικής στύσης στο εσωτερικό.

Όλα τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστούν σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!

Δείτε επίσης

Mr Dixx Tiny Tom 10.90cm Dildo by Dream Toys
€ 14,90   € 12,78
Real Rapture Dildo 19cm Natural by Toyz4Lovers
€ 36,90   € 28,60
Get Real 18cm Dildo with balls White by ToyJoy
€ 26,90   € 21,80
Real Rapture Dildo 18cm Natural by Toyz4Lovers
€ 34,80   € 29,70
Mr Dixx Litle Lews 9cm Dildo by Dream Toys
€ 10,88
Επιστροφή στην κορυφή