Silicone Realistic Dildo 22cm by Loving Joy

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6923
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 24,00 cm
Εισαγόμενο 22,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963384
Προέλευση United Kingdom
Βυθιστείτε στην αισθαντικότητα του Silicone Dildo 8,5΄, του νέου, υπέροχου “θηρίου” της εταιρίας Loving Joy και βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές ηδονικής απόλαυσης.

Η ρεαλιστική του σχεδίαση, η μεταξένια του υφή και η άριστη λειτουργικότητά του, σε συνδυασμό με τις θρυλικές του διαστάσεις, οι οποίες αντιγράφουν τα προσόντα του “υπερπροικισμένου” εραστή, θα σας γεμίσουν ενθουσισμό και ικανοποίηση, καθώς ο στιβαρός, λυγερόκορμος, ευθυτενής του άξονάς, πλαισιωμένος με αριστοτεχνικά φιλοτεχνημένες φλέβες και μία καλοσχηματισμένη, καμπυλόγραμμη βάλανο θα “γεμίζει “με ασφάλεια τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας έντονη εσωτερική διέγερση.

Το dildo απευθύνεται και στα δύο φύλα και είναι ιδανικό για solo & coupled playing. Στη βάση του διαθέτει ισχυρή βεντούζα που του επιτρέπει να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, για να απολαμβάνετε διασκεδαστικά hands-free παιχνίδια. Λόγω των διαστάσεών του προτείνεται η χρήση μόνο από έμπειρους παίκτες. Οι “νεοφώτιστοι” μπορούν να δοκιμάσουν είτε το μικρότερο αδελφάκι του, το Silicone Dildo 6΄ είτε το μεσαίο, το Silicone Dildo 7,5΄ ή όποιο άλλο επιθυμούν από την πλούσια συλλογή ομοιωμάτων του πάντα ενημερωμένου καταστήματός μας.

Το dildo είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας απαλή σιλικόνη ιατρικής κλάσης, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι αδιάβροχο για καυτά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.
Πριν και μετά τη χρήση να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Εφαρμόζει τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.
Διαστάσεις: Μήκος: 22cm, διάμετρος: 5cm.

Δείτε επίσης

King Cock 20cm Brown by Pipedream
€ 39,80   € 32,80
Premium Silicone Dildo 15cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 27,90   € 25,00
X Ray Clear Realistic Dildo 19cm DreamLove
€ 42,90   € 34,35
Get Real Dual Density Dildo 20cm with balls Natural by ToyJoy
€ 38,80   € 32,90
Mr Intense 20 Realistic Cock 20cm by DreamLove
€ 29,80
Επιστροφή στην κορυφή