Get Real Silicone Dildo 20cm Natural by ToyJoy

€ 38,90 € 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6954
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221822949
Το Get Real Cock 9in. της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ρεαλιστικό ομοίωμα πέους με αξιοσημείωτα “χαρακτηριστικά”, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση.

H εργονομική του σχεδίαση, με την καλοσχηματισμένη, ελαφρά κωνική βάλανο και τον στιβαρό, εντυπωσιακό κορμό με τις έντονα ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνειά του, σε συνδυασμό με τη απαλή, βελούδινη υφή και την ποιότητα των υλικών του θα σας ξετρελάνουν και θα σας γεμίσουν προσμονή και ενθουσιασμό. Η καμπυλόγραμμη, μυτερή κεφαλή του, ιδιαίτερα ρεαλιστική και ζουμερή είναι σχεδιασμένη να διεισδύει με άνεση και ευκολία στην επίμαχη, κάθε φορά περιοχή, προστατεύοντας τα τοιχώματα του κόλπου ή του πρωκτού και να αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις ερωτογενείς σας ζώνες χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές ηδονής.

Το Dong μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα. Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση, καθώς και η χρήση μικρότερων σε μήκος και διάμετρο ομοιωμάτων. Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημά BONA DIVA θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ, σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε!

Στο κάτω μέρος του ομοιώματος υπάρχει ισχυρή βεντούζα, την οποία μπορείτε να κολλήσετε εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, για ανεπανάληπτους hands – free πειραματισμούς!
Εφαρμόζει τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.

Το Get Real Cock 9in. είναι αδιάβροχο, άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλής για το σώμα. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.

Αν είστε λάτρης των πιο διακριτικών μεγεθών, δοκιμάστε το δίδυμο αδελφάκι του το Get Real Cock 8in, αλλά και το λίγο μικρότερο, Get Real Cock 7in.

Δείτε επίσης

Real Stuff Suction Cup Dildo with Balls 16cm by Dream Toys
€ 33,82
Mr Dixx Mad Mathew 13.50cm by Dream Toys
€ 13,90   € 9,96
Double Dildo Purple 30cm Loving Joy
€ 34,80
Rune Candy Mythology Fantasy Dildo 17cm DreamLove
€ 38,90   € 31,90
Captain Cock 23cm Realistic Dildo by ToyJoy
€ 32,90   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή