Mr Dixx Captain Cooper 21.50cm by Dream Toys

€ 26,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7402
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό PVC
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100871
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε τώρα την νέα, υπέροχη συλλογή ομοιωμάτων Mr Dixx The Original από την εταιρία Dream Toys.
Η συλλογή διαθέτει εξαιρετικά απαλής υφής και ρεαλιστικής σχεδίασης, μαλακά και εύκαμπτα dildos, κατασκευασμένα από αντιβακτηριακό και άοσμο PVC απόλυτα ασφαλές για το σώμα, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!

Αφεθείτε στην απόλαυση του “σχεδόν αληθινού” και βιώστε μαγικές εμπειρίες κολπικής ή πρωκτικής διείσδυσης με το υπέροχο Captain Cooper το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την εξαιρετική συλλογή Mr Dixx The Original με την υπογραφή της Dream Toys.

Ο δονητής ξεχωρίζει για τη μίνιμαλ, ρεαλιστική σχεδίαση, τις χορταστικές διαστάσεις, την απαλή μεταξένια υφή και την άριστη λειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που του προσδίδουν ένα ευρύ φάσμα δυναττήτων. Το σώμα του, ελαφρά κυρτό, στητό και επιβλητικό με εμφανείς φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνειά του για extra απόλαυση, αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες του σώματός σας, ενώσο το καμπυλόγραμμο, σχετικά μικρό κεφαλι του, σε σχήμα βαλάνου, διεγείρει τα κρυφά σημεία σας χαρίζοντάς σας απίστευτους οργασμούς! Επιπλέον, στη βάση του διαθέτει βεντούζα, η οποία κολλάει σταθερά σε όποια λεία επιφάνεια επιθυμείτε για απολαυστικά handsfree παιχνίδια, ενώ είναι συμβατό και με ζώνες strap-on.

Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό PVC χωρίς οσμές και παρέχει μία εξαιρετικά απαλή και ρεαλιστική αίσθηση, σχεδόν σαν αληθινό δέρμα. Για μεγιστοποίηση της απόλαυσης να το συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Μήκος: 21,5 cm Διάμετρος: 3,6cm

Δείτε επίσης

Get Real 15cm Dildo with balls Black by ToyJoy
€ 19,80   € 15,90
Mr Dixx 18cm Dual Density by Dream Toys
€ 27,90   € 24,88
Namibia Large Dildo 20cm
€ 27,90
Rainbow Lover Pride Dildo 18cm by ToyJoy
€ 39,80
Real Rapture Dildo 25.50cm Natural by Toyz4Lovers
€ 53,42
Επιστροφή στην κορυφή