Mr Dixx Mad Mathew 13.50cm by Dream Toys

€ 13,90 € 9,96


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7508
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 13,50 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,10 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Υλικό PVC
Barcode 8720365100857
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε τώρα την νέα, υπέροχη συλλογή ομοιωμάτων Mr Dixx The Original από την εταιρία Dream Toys.

Η συλλογή διαθέτει εξαιρετικά απαλής υφής και ρεαλιστικής σχεδίασης, μαλακά και εύκαμπτα dildos, κατασκευασμένα από αντιβακτηριακό και άοσμο PVC απόλυτα ασφαλές για το σώμα, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!

Απολαύστε ήπιες, γλυκές διεισδύσεις και ισχυρές, ηδονικές κορυφώσεις με το υπέροχο Mad Mathew το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την εξαιρετική συλλογή Mr Dixx The Original με την υπογραφή της Dream Toys.

Κομψό, διακριτικό και σέξι, με βελούδινα απαλή υφή και ρεαλιστική σχεδίαση, το dildo διαθέτει έναν εξαιρετικά ευλύγιστο, ευθυτενή κορμό με ανάγλυφες, απαλές φλέβες στην επιφάνειά του και μία τρυφερή καλοσχηματισμένη βάλανο για εύκολη διείσδυση και πλούσια εσωτερική διέγερση των ευαίσθητων, ερωτογενών σας σημείων που πραγματικά θα λατρέψετε!

Ιδανικό για τους αρχάριους χρήστες, για τους λάτρεις των backdoor διεισδύσεων, αλλά και για όσους προτιμούν τις μικρότερες διαμέτρους, το Mad Mathew είναι κατασκευασμένο από αντιβακτηριακό, άοσμο, ασφαλές για το σώμα PVC. Στη βάση του διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει σε οποιαδήποτε λεία, επίπεδη επιφάνεια αφήνοντας τα χέρια και την φαντασία σας ελεύθερα.
Εφαρμόζει τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.
Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να πλένεται προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτιριακό σαπούνι.

Μήκος 13,5cm. Διάμετρος: 2,4cm

Δείτε επίσης

Mr Intense 29 Realistic Cock 22.70cm by DreamLove
€ 36,90   € 29,80
Mr Intense 28 Realistic Cock 22.30cm by DreamLove
€ 32,90   € 27,90
Realistic Dildo 15cm with Balls and Suction Cup by Loving Joy
€ 19,80
Real Stuff Suction Cup Dildo with Balls 16cm by Dream Toys
€ 33,82
Επιστροφή στην κορυφή