Premium Silicone Dildo 19cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys

€ 39,80 € 29,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7932
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 18,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676218
Απολαύστε δυνατές εμπειρίες σεξουαλικής ικανοποίησης με το εξαιρετικό Premium Silicone Dildo Real Love 7.5", το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την εταιρία Dream Toys.

Άκρως εντυπωσιακό και ποιοτικό, το Real Love διαθέτει έναν στιβαρό, δυναμικό κορμό με διάχυτες φλέβες στην επιφάνεια και μία καλοσχηματισμένη, ερεθιστική βάλανο, ιδανική για άνετες, αλλά και έντονες διεισδύσεις.

Με άξονα διπλής πυκνότητας (dual density), εφοδιασμένο με σκληρό εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, το οποίο εξασφαλίζει βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης, το Real Love είναι ένα extra premium dildo με πολλά προτερήματα.
Το ομοίωμα έχει, επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο.
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.

Με ιδανικές διαστάσεις, απόλυτα ικανοποιητικές τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους πιο έμπειρους χρήστες, το Real Love θα καταστεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα σας ερωτικά αξεσουάρ.
Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να πλένεται με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτηριακό σαπούνι.
Ιδανικό και για ζώνες strap-on.

Διαστάσεις: Μήκος 19 cm.Διάμετρος 4.50 cm,

Δείτε επίσης

Get Real Dual Density Dildo 20cm Natural by ToyJoy
€ 31,90   € 25,50
Captain Cock 20cm Realistic Dildo by ToyJoy
€ 22,90   € 17,86
Silicone Dildo 15.50cm with Suction Cup Pink by Loving Joy
€ 26,90
Get Real Dual Density Dildo 18cm Dildo with balls by ToyJoy
€ 31,90   € 26,70
Mr Dixx 23cm Dual Density by Dream Toys
€ 38,17
Επιστροφή στην κορυφή