Premium Silicone Dildo 21.50cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys

€ 52,90 € 48,18


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8116
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676232
Βιώστε βαθιές, συγκλονιστικές διεισδύσεις και ισχυρές οργασμικές κορυφώσεις με το εξαιρετικό Premium Silicone Dildo 8.5΄ το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την κομψή συλλογή Real Love της εταιρίας Dream Toys.

Ένα άκρως εντυπωσιακό dildo στο χρώμα του δέρματος, σχεδιασμένο με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια ώστε να ομοιάζει με αληθινό πέος, το Premium Silicone Dildo 8,5΄ διαθέτει έναν στιβαρό, δυναμικό κορμό με διάχυτες φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνεια, σφικτούς, ζουμερούς όρχεις και μία καλοσχηματισμένη, ερεθιστική βάλανο, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για έντονες, εμπειρίες σεξουαλικής απόλαυσης.

Με άξονα διπλής πυκνότητας, εφοδιασμένο με σκληρό εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, το οποίο εξασφαλίζει βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης, το Premium Silicone Dildo 8,5΄ θα σας ξετρελάνει με τα πολλά του προτερήματα.

Το ομοίωμα έχει, επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό (max. 2min.) ή σε φούρνο μικροκυμάτων (max.30sec.) και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο (no time limit).
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.

Με σούπερ χορταστικό μήκος και έντονα σαρκώδη διάμετρο το Premium Silicone Dildo 8,5΄ απευθύνεται χωρίς αμφιβολία στους πολύ προχωρημένους χρήστες που έχουν διανύσει άπειρα χιλιόμετρα στο στίβο της ερωτικής απόλαυσης.

Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να πλένεται με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτιριακό σαπούνι.
Ιδανικό και για ζώνες strap-on.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε και τα 2 μεγαλύτερα σε μήκος αδελφάκια του, το Premium Silicone Dildo 9΄ και το Premium Silicone Dildo 9,5΄.

Διαστάσεις: Μήκος: 21,5 cm. Διάμετρος: 5,3 cm.

Δείτε επίσης

Get Real 20cm Dildo Natural by ToyJoy
€ 19,80   € 17,90
Silicone Realistic Dildo 22cm by Loving Joy
€ 44,90
Mr Intense 12 Realistic Cock 18.2cm by DreamLove
€ 27,90   € 22,78
Delta Club Silicone Dildo 17cm DreamLove
€ 31,90   € 27,90
Real Stuff Suction Cup Dildo with Balls 16cm by Dream Toys
€ 33,82
Επιστροφή στην κορυφή