Cock Miller Silicone Density Dildo 19.5cm by DreamLove

€ 47,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8239
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565912376
Ένα πολύτιμο δώρο της σύγχρονης Μηχανικής από την εταιρία COCKMILLER. Μεταξένια απαλή υφή, άριστη εργονομία και μία ρεαλιστική αίσθηση αληθινού σχεδόν δέρματος συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη της προσωπικής σας ικανοποίησης.

Η εταιρία COCKMILLER κυκλοφόρησε μια σειρά υπέροχων dildos, κατασκευασμένων από εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη διπλής πυκνότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λατέξ, εφοδιασμένα με ανθεκτικό εσωτερικό πυρήνα και καλυμμένα με το πατενταρισμένο υλικό cocksil που εξασφαλίζει βέλτιστη πυκνότητα, άριστη ευελιξία και ελαστικότητα και ταυτόχρονα στιβαρότητα και ανθεκτικότητα, τα οποία σας υπόσχονται μία ασύγκριτη εμπειρία σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Πειραματιστείτε με την εκκεντρική και μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σας, και βιώστε έντονες στιγμές πάθους μόνη ή μαζί με το ταίρι σας με το υπέροχο COCKMILLER 7,6, το νέο, πανέμορφο ομοίωμα πέους με όρχεις, στο φυσικό χρώμα του δέρματος.

Εξοπλισμένο με έναν στητό, επιβλητικό άξονα με ανάγλυφες φλέβες στην επιφάνειά του μία ζουμερή, ελαφρά στρογγυλεμένη βάλανο, μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να "στοχεύει" με ακρίβεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς σας ζώνες και καλοσχηματισμένα μπαλάκια στη βάση του, το dong θα ερεθίσει τα καυτά σας σημεία σε κάθε σας κίνηση, χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες κορυφώσεις.
Στο κάτω μέρος του ομοιώματος υπάρχει ισχυρή βεντούζα την οποία μπορείτε να κολλήσετε εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, για ανεπανάληπτους hands – free πειραματισμούς!

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για εντονότερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μήκος: 19,5cm, διάμετρος: 3,5cm.

Για τους λάτρεις των “ισορροπημένων” διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και το λίγο μικρότερο αδελφάκι του, το COCKMILLER 7΄.

Δείτε επίσης

Mr Dixx 18cm Dual Density by Dream Toys
€ 27,90   € 24,88
Mr Intense 17 Realistic Cock 19.7cm by DreamLove
€ 36,90   € 30,90
Karl G-Point Dildo 18cm Black & Silver DreamLove
€ 22,90   € 18,39
Real Rapture Dildo 20cm Natural by Toyz4Lovers
€ 42,90   € 38,90
Mr Dixx Captain Cooper 21.50cm by Dream Toys
€ 26,40
Επιστροφή στην κορυφή