Rock Army Crusader Dildo 21.50cm DreamLove

€ 41,50 € 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8251
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565908201
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Η εταιρία Rock Army παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους από άριστης ποιότητας TPR, υλικό 100% υποαλλεργικό, ιδανικό για ανεπανάληπτες εμπειρίες απόλαυσης.

Η ρεαλιστική τους σχεδίαση, προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια, θα ενισχύσει τη φυσική τους γοητεία ενώ το υλικό διπλής πυκνότητας με το οποίο είναι επενδυμένα – ένας σκληρός εσωτερικός πυρήνας για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και μία απαλή και μαλακή επίστρωση εξωτερικά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση θα σας προσφέρει διπλάσια οικεία διασκέδαση.
Ψάχνετε για μέγιστο ρεαλισμό και άνεση; Με το υπέροχο Dual Density Crusader θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές και ασυναγώνιστες εμπειρίες διείσδυσης.

Το ελαφρά στρογγυλεμένο κεφαλάκι του, με την έντονη ζουμερή βάλανο σε συνδυασμό με τον δυναμικό, μακρύ κορμό του με τις διάχυτες, διογκωμένες φλέβες στην επιφάνειά του, την απαλή ματ επιφάνεια την ομαλή υφή και τη βελούδινη αίσθηση, το καθιστούν ιδανικό για άνετες, χορταστικές διεισδύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Επιπλέον, η πλατιά βάση του με την ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος της θα σας…λύσει τα χέρια στις σόλο συνεδρίες σας, καθώς μπορείτε να το κολλήσετε σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντάς σας απεριόριστη ελευθερία κινήσεων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα.
Για κολπική και πρωκτική χρήση.

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για εντονότερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Μήκος: 21,5cm, μήκος διείσδυσης: 18cm, διάμετρος: 4,4cm.
Με ιδιαίτερα πλούσιες διαστάσεις, το Dildo είναι ιδανικό για τολμηρούς έμπειρους χρήστες, που θέλουν να δοκιμάσουν… ή να ξεπεράσουν τα όριά τους. Συμβατό και με ζώνες strap-on.

Δείτε επίσης

Premium Silicone Dildo 23cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 52,90   € 44,90
Real Rapture Dildo 18.00cm Pink by Toyz4Lovers
€ 32,30
Delta Club Silicone Dildo 20cm DreamLove
€ 36,90   € 29,90
Mr Dixx Litle Lews 9cm Dildo by Dream Toys
€ 10,88
Premium Silicone Dildo 17.7cm Dual Density Black Thermo Reactive by Dream Toys
€ 31,90   € 27,90
Επιστροφή στην κορυφή