Rock Army Panzer Dildo 17cm DreamLove

€ 42,90 € 33,58


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8253
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8435565908232
Η εταιρία Rock Army παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους από άριστης ποιότητας TPE, υλικό 100% υποαλλεργικό ιδανικό για ανεπανάληπτες εμπειρίες απόλαυσης.
Η ρεαλιστική τους σχεδίαση, προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια, θα ενισχύσει τη φυσική τους γοητεία ενώ το υλικό διπλής πυκνότητας με το οποίο είναι επενδυμένα – ένας σκληρός εσωτερικός πυρήνας για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και μία απαλή και μαλακή επίστρωση εξωτερικά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση θα σας προσφέρει διπλάσια οικεία διασκέδαση.

Ένα υπέροχο ομοίωμα που δεν φέρνει τυχαία το όνομά του. Ένα σωστό τεθωρακισμένο στην υπηρεσία της προσωπικής σας ευχαρίστησης! ΄Το Double Feel Skin System Panzer θα σας παρασύρει στη δίνη της γοητείας του.
Ο στιβαρός κορμό του με τις, ανάγλυφες φλέβες, την ελαφρώς κωνική, έντονη βάλανο και τα τρυφερά μπαλάκια του, σε συνδυασμό με την απαλή ματ επιφάνεια την ομαλή υφή, τη βελούδινη αίσθηση και την ευλυγισία του θα σας ενθουσιάσουν και θα σας γεμίσουν με λαχτάρα και ηδονή, καθώς η καμπυλόγραμμη, κεφαλή του θα διεισδύει άνετα στην επίμαχη, κάθε φορά, περιοχή, προστατεύοντας τα τοιχώματα του κόλπου ή του πρωκτού και θα αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές ηδονής.

Η πλατιά βάση του με την ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος της θα σας…λύσει τα χέρια στις σόλο συνεδρίες σας, καθώς μπορείτε να το κολλήσετε σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντάς σας απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα.
Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.
Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για εντονότερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό

Για τους λάτρεις των πιο χορταστικών διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα μεγαλύτερα αδελφάκια του. Συμβατό και με ζώνες strap-on

Μήκος: 17cm, μήκος διείσδυσης: 12,5cm, διάμετρος: 4,4 cm.

Δείτε επίσης

Rock Army Sherman Dildo 24cm DreamLove
€ 54,90   € 47,40
Rune Candy Mythology Fantasy Dildo 17cm DreamLove
€ 38,90   € 31,90
Mr Intense 22 Realistic Cock 20.1cm by DreamLove
€ 29,80   € 25,00
The Super D Vanilla 23cm Ultraskyn by Doc Johnson
€ 58,90   € 48,90
King Cock U-Shaped Medium Double Trouble 14cm Vanilla by Pipedream
€ 38,90   € 32,70
Επιστροφή στην κορυφή