Mr Intense 8 Realistic Cock 17.60cm by DreamLove

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8523
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Εισαγόμενο 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Rubber & PVC
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402156087
Μήκος 17,50 cm
Η εταιρία Intense κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή Mr. Intense, μια σειρά υπέροχων dildos σε φυσικό χρώμα και σε πολλά μεγέθη και σχήματα, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, αντιαλλεργικό καουτσούκ και PVC, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ, ιδανικά για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις.

Ρεαλιστικά αποτυπωμένα, εφοδιασμένα με εύκαμπτους, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, στιβαρούς άξονες, έντονες, ζουμερές βαλάνους και καλοσχηματισμένους όρχεις, αλλά και με απαλή, μεταξένια υφή που μοιάζει με αληθινό δέρμα και κομψή σχεδίαση, τα Mr. Intense υπόσχονται να σας χαρίσουν ασύγκριτες εμπειρίες σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Όλα τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε πολλές ζώνες strap on.

Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα με χλιαρό νερό και σαπούνι με ουδέτερο ph ή με ένα ποιοτικό toy cleaner. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό με βάση το νερό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Τα Mr. Intense είναι ιδανικά για τρυφερά παιχνίδια και από τα δύο φύλα.
Κατάλληλα για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες.

Απολαύστε καυτές εμπειρίες βαθιάς διείσδυσης με τον υπέροχο Mr Intense Realistic Cock 8΄ το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους της εταιρίας Intense.

Εφοδιασμένο με ένα παχύ, εύκαμπτο, ελαφρά κυρτό σώμα με μικρές, διακριτικές ανάγλυφες φλέβες στην επιφάνεια, ζουμερή βάλανο και καλοσχηματισμένα παχιά μπαλάκια στη βάση του, το dildo θα ερεθίσει τα hot-spot σας σε κάθε σας κίνηση, χαρίζοντάς σας άπλετη ηδονή και ανεπανάληπτες στιγμές κορύφωσης.
Κατάλληλο για κολπική αλλά και πρωκτική χρήση.
Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.

Μήκος: 17,50cm, διάμετρος: 3,50cm.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Mr. Intense σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα, τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε σας φαντασίωση και επιθυμία.

Δείτε επίσης

Ultra Realistic Dildo Dual Density Flesh 22cm by Dream Toys
€ 42,64
Mr Dixx 23cm Dual Density by Dream Toys
€ 38,17
King Cock 18cm Flesh by Pipedream
€ 29,80   € 24,80
Premium Silicone Dildo 19cm Dual Density Black Thermo Reactive by Dream Toys
€ 39,90   € 37,78
Asher Pastel Mythology Fantasy Dildo 18cm Multicolor DreamLove
€ 39,70   € 33,90
Επιστροφή στην κορυφή