Mr Intense 21 Realistic Cock 20.10cm by DreamLove

€ 31,90 € 26,28


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8529
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 20,10 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Rubber & PVC
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402156216
Η εταιρία Intense κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή Mr. Intense, μια σειρά υπέροχων dildos σε φυσικό χρώμα και σε πολλά μεγέθη και σχήματα, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, αντιαλλεργικό καουτσούκ και PVC, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ, ιδανικά για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις.

Ρεαλιστικά αποτυπωμένα, εφοδιασμένα με εύκαμπτους, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, στιβαρούς άξονες, έντονες, ζουμερές βαλάνους και καλοσχηματισμένους όρχεις, αλλά και με απαλή, μεταξένια υφή που μοιάζει με αληθινό δέρμα και κομψή σχεδίαση, τα Mr. Intense υπόσχονται να σας χαρίσουν ασύγκριτες εμπειρίες σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Όλα τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε πολλές ζώνες strap on.

Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα με χλιαρό νερό και σαπούνι με ουδέτερο ph ή με ένα ποιοτικό toy cleaner. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό με βάση το νερό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Τα Mr. Intense είναι ιδανικά για τρυφερά παιχνίδια και από τα δύο φύλα.
Κατάλληλα για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες.

Βιώστε προηγμένες εμπειρίες σεξουαλικής απόλαυσης με το υπέροχο Mr Intense Realistic Cock 21΄, το νέο ομοίωμα πέους της εταιρίας Intense.

Η αισθαντική του σχεδίαση με τον ευθυτενή κορμό, φιλοτεχνημένο με ανάγλυφες φλέβες για ρεαλιστικότερη απόδοση, την καλοσχηματισμένη βάλανο με τις μικρές πτυχώσεις, ιδανική για άνετη διείσδυση, και τους ζουμερούς όρχεις θα σας ενθουσιάσει, ενώ οι άριστα μελετημένες χορταστικές αναλογίες του, -πραγματικό δέλεαρ- θα σας γεμίσουν πόθο και ηδονή, είτε τον απολαύσετε κολπικά είτε τον γευτείτε πρωκτικά.
Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.

Μήκος: 20,1cm, διάμετρος: 3,2cm.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Mr. Intense σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα, τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε σας φαντασίωση και επιθυμία.

Δείτε επίσης

All Time Favorites Double Head Dong 30cm Purple Dream Toys
€ 17,90   € 15,88
King Cock 20cm Caramel by Pipedream
€ 39,80   € 32,90
Get Real Dual Density Dildo 23cm Dildo with balls by ToyJoy
€ 44,90   € 36,90
Mr Dixx Magic Milo 21.00cm by Dream Toys
€ 36,80   € 27,78
King Cock 20cm Squirting Cock with Balls by Pipedream
€ 63,90   € 55,70
Επιστροφή στην κορυφή