Mr Intense 24 Realistic Cock 21cm by DreamLove

€ 31,90 € 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8530
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,60 cm
Υλικό Rubber & PVC
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8425402156247
Η εταιρία Intense κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή Mr. Intense, μια σειρά υπέροχων dildos σε φυσικό χρώμα και σε πολλά μεγέθη και σχήματα, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, αντιαλλεργικό καουτσούκ και PVC, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ, ιδανικά για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις.

Ρεαλιστικά αποτυπωμένα, εφοδιασμένα με εύκαμπτους, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, στιβαρούς άξονες, έντονες, ζουμερές βαλάνους και καλοσχηματισμένους όρχεις, αλλά και με απαλή, μεταξένια υφή που μοιάζει με αληθινό δέρμα και κομψή σχεδίαση, τα Mr. Intense υπόσχονται να σας χαρίσουν ασύγκριτες εμπειρίες σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Όλα τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε πολλές ζώνες strap on.

Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα με χλιαρό νερό και σαπούνι με ουδέτερο ph ή με ένα ποιοτικό toy cleaner. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό με βάση το νερό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Τα Mr. Intense είναι ιδανικά για τρυφερά παιχνίδια και από τα δύο φύλα.
Κατάλληλα για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες.

Απολαύστε έντονες χορταστικές διεισδύσεις και ανεπανάληπτες οργασμικές κορυφώσεις με το υπέροχο Mr Intense Realistic Cock 24΄ το νέο ομοίωμα πέους της εταιρίας Intense.

Η εργονομική του σχεδίαση με τον εντυπωσιακής διαμέτρου, μακρύ, ευθυτενή, ευέλικτο κορμό, στην επιφάνεια του οποίου έχουν αποτυπωθεί διακριτικά, μικρές φλέβες, την ζουμερή βάλανο και τα καλοφτιαγμένα ενιαία μπαλάκια θα σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση και απόλαυση είτε το χρησιμοποιήσετε κολπικά είτε το γευτείτε πρωκτικά.
Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.

Μήκος: 21cm, διάμετρος: 4,6cm.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Mr. Intense σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα, τα οποία θα ικανοποιήσουν κάθε σας φαντασίωση και επιθυμία.

Δείτε επίσης

Rock Army Avenger 19cm DreamLove
€ 44,90   € 34,80
Real Rapture Dildo 23cm Brown by Toyz4Lovers
€ 49,80   € 38,80
Rune Majestic Mythology Fantasy Dildo 15.50cm Grey DreamLove
€ 38,80   € 34,08
Mr Intense 9 Realistic Cock 17.80cm by DreamLove
€ 36,70   € 29,70
Real Rapture Double Dildo 34cm Natural by Toyz4Lovers
€ 28,80
Επιστροφή στην κορυφή