'Carnal Bliss' by Fifty Shades of Grey

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4364
Είδος Love Beads
Μήκος 12,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Χρώμα Μαύρo
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060428804937
Βάρος 38 gr
Η εταιρία Carnal Bliss παρουσιάζει το Bliss Beads, ένα μικρό, διακριτικό σετ από τρεις καμπυλόγραμμες, ανατομικές, πρωκτικές χάντρες σιλικόνης, από την επίσημη συλλογή Fifty Shades Of Grey, το οποίο αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή επιλογή για τους αρχάριους χρήστες - και των δύο φύλων- που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του anal play και να βιώσουν μοναδικές στιγμές backdoor απόλαυσης, αντάξιες της ερωτικής τριλογίας.

Η κάθε μία από τις τρεις χάντρες έχει τοποθετηθεί σοφά και σε ιδανική απόσταση από την άλλη, η διάμετρός τους αυξάνεται σταδιακά, -ξεκινούν από εκείνη με το μικρότερο μέγεθος και καταλήγουν σε εκείνη με το μεγαλύτερο - και ενώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται άνετα στο σώμα. Επιπλέον, η λαβή- δακτύλιος στη βάση τους προσφέρει στους χρήστες ένα αξιόπιστο κράτημα και έναν ασφαλή και εύκολο χειρισμό.

Εισάγετε τις χάντρες μία μία μέχρι εκεί που αισθάνεστε άνετα και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Κατόπιν απελευθερώστε κάθε χάντρα χωριστά για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Το συνολικό μήκος του Bliss Beads είναι 12.00cm, το μήκος διείσδυσης είναι 8.00cm, η διάμετρος στο μεγαλύτερο σημείο είναι 2.00cm.

Το Bliss Beads είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά υγιεινό, πλήρως υποαλλεργικό και φιλικό προς το σώμα υλικό σιλικόνης, το οποίο δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρησιμοποιήστε τα Beads μαζί με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Δείτε επίσης

Flexi Felix Beads By Fun Factory
€ 29,90   € 26,90
Thai Toy Beads Pink by ToyJoy
€ 7,90   € 4,80
Harry Anal Silicone Beads Black & Silver DreamLove
€ 18,80   € 15,19
Anal Love Beads 32cm Purple by Loving Joy
€ 9,90   € 8,70
Anal Beads 32cm Black by Loving Joy
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή