'Delicious Fullness' Butt Plug 13cm by Fifty Shades of Grey

€ 39,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4404
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Τροφοδοσία 1 × AAA
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060057873137
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση United Kingdom
Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στη δίνη των ισχυρών δονήσεων που ξεχύνονται από τις απαλές και αισθησιακές καμπύλες του Delicious Fullness Butt Plug, του νέου εντυπωσιακού sex toy της σειράς Fifty Shades of Grey, και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο αισθησιασμού και ερωτισμού, μία καινούρια σφαίρα ευχαρίστησης που θα μαγέψει κυριολεκτικά τις αισθήσεις σας και θα σας συναρπάσει.

Το ευέλικτο σχήμα του οδηγεί ακριβώς στο σωστό σημείο, η μεταξένια υφή του σάς χαρίζει ένα απαλό άγγιγμα τρυφερότητας, ενώ η ανθεκτική λαβή σε σχήμα -T- προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στον χειρισμό του.
Επιλέξτε μία από τις 7 λειτουργίες (3 ταχύτητες και 4 ρυθμίσεις δόνησης) του νέου αυτού Plug, και νιώστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης να σας διεγείρουν, οδηγώντας σας σε συναρπαστικές κορυφώσεις.

Με μήκος: 14 εκατοστά, μήκος διείσδυσης: 9,5 εκατοστά και διάμετρο: 3,2 εκατοστά, το Delicious Fullness Butt Plug θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ των ερωτικών σας περιπτύξεων.

Για να χαλαρώσετε εύκολα, στη στιγμή, απολαύστε τις μαγικές δονήσεις του Butt Plug και στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας, καθώς το προϊόν είναι 100% αδιάβροχο.

Το Butt Plug είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά υγιεινό, πλήρως υποαλλεργικό και φιλικό προς το σώμα υλικό σιλικόνης, το οποίο δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Χρησιμοποιήστε το μαζί με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης από σατέν για διακριτική φύλαξη.

Δείτε επίσης

Anal Training Kit 3 Set by Colt
€ 40,90   € 34,80
Pull Plug Medium Flirts Purple by Dream Toys
€ 16,90   € 12,40
Silicone Anal Ripple 3 Piece Kit by Calexotics
€ 38,90   € 34,60
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
NJoy Medium Steel Butt Plug by Enjoy
€ 109,00
Επιστροφή στην κορυφή