Hers Anal Kit by CalExotics

€ 42,90 € 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4417
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Χρώμα Μωβ
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Barcode 716770085085
Για τις γυναίκες που αναζητούν νέες ερωτικές προκλήσεις και θέλουν να πειραματιστούν σε καινούρια είδη διασκέδασης, αλλά και για τις έμπειρες anal players που ξέρουν πώς να εντείνουν την αισθησιακή τους απόλαυση, το Her Anal Kit είναι το ιδανικό sex toy Set. Παίξτε μόνη σας ή μαζί με τον σύντροφό σας και νιώστε το πάθος και την ένταση να σας κατακλύζουν.

Το Her Anal Kit περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά Butt Plugs, το silicone rocker probe και το silicone glider probe, που με τη λεία και απαλή τους επιφάνεια και τις αρμονικά σχεδιασμένες καμπύλες τους θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας, έναν πολλαπλών ταχυτήτων stimulator σε σχήμα σφαίρας, κατάλληλο για όλες τις ερωτογενείς ζώνες, ο οποίος με τις ισχυρές δονήσεις του θα σας προκαλέσει ατελείωτα ρίγη ικανοποίησης, καθώς ένα μικρό και διακριτικό σετ από χάντρες σιλικόνης, ιδανικό για τους αρχάριους παίκτες που θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της πρωκτικής πίεσης με αργούς και χαλαρούς ρυθμούς.
Και τα τέσσερα toys έχουν σχεδιαστεί για ασφαλή και εύκολη διείσδυση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους είτε και συνδυαστικά για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

Το glider probe συνδυάζεται εξαιρετικά με τον stimulator. Γλιστρήστε τον δονητή στο δαχτυλίδι και νιώστε τις δονήσεις να σας ξεσηκώνουν τις αισθήσεις.

Το rocker probe, το glider probe και τα anal beads είναι κατασκευασμένα από ένα απαλό σώμα ασφαλούς σιλικόνης και είναι εύκαμπτα, λεία και απόλυτα ευχάριστα στην αφή, ενώ ο stimulator έχει επικαλυφθεί με επάργυρο ABS για υγιεινή προστασία.

Για να μεγιστοποιήσετε την ευχαρίστηση και να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς χρησιμοποιήστε πάντα μαζί με τα αξεσουάρ του σετ ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Προσοχή! Κρατήστε τον stimulator μακριά από το νερό. Δεν είναι αδιάβροχος.

Όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε μοναδικές στιγμές backdoor απόλαυσης σε ένα μόνο κουτί. Ανακαλύψτε το και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

To silicone rocker probe έχει διαστάσεις 12cm.× 2,5cm.
To silicone glider probe έχει διαστάσεις 9,5cm × 2.5cm.
Τo silicone anal beads έχει διαστάσεις 20.25cm × 2cm.
Το multi–speed stimulator έχει διαστάσεις 5cm × 2.5cm.

Δείτε επίσης

7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off
€ 28,90
Heart Shaped Silver Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Gleaming Love Silver Plug Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,60
Ribbed Silver Anal Plug 8.50cm by Loving Joy
€ 29,90
OhMama Silicone Butt Plug and Anal Chain Black DreamLove
€ 23,94
Επιστροφή στην κορυφή