Twist Silicone Butt Plug 11cm by Tantus

€ 38,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4447
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 11,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Tantus
Barcode 830539004077
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Το Twist είναι ένα εξαιρετικό Butt plug της αμερικάνικης εταιρίας Tantus'. Κατασκευασμένο από 100% Ultra-Premium σιλικόνη, το Twist είναι ένα από τα πλέον ποιοτικά Butt plugs που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά. Βελούδινο και απαλό στην αφή, το Twist είναι ακόμη ένα εξαιρετικό δείγμα της δέσμευσης της Tantus' στην κατασκευή anal toys άριστης ποιότητας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη μέγιστη ικανοποίηση των ερωτικών σας επιθυμιών. Το Twist, όπως και όλα τα ερωτικά αξεσουάρ της Tantus', απευθύνεται σε όσους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα της ποιότητας των υλικών.

Το πρωτοποριακό κωνικό του σχήμα, με τις ελικοειδείς γραμμώσεις, ειδικά σχεδιασμένο για να διεισδύει με μεγάλη ευκολία στην επίμαχη περιοχή, προσφέρει νέες διαστάσεις στην πρωκτική διέγερση. Κατά τη διείσδυση οι ελικοειδείς στρόβιλοι του Tantus Twist πιέζουν ελαφρά τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις γύρω από το πρωκτικό κανάλι, μεγιστοποιώντας το αίσθημα της ηδονής, ενώ η στιβαρή, καμπυλωτή του βάση βοηθά την εύκολη διείσδυση και απομάκρυνση από το σώμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το Plug σταθερό στη θέση του, επιτρέποντας να πάτε ακόμη…βαθύτερα! Για απολαυστική hands-free διασκέδαση που θα σας συναρπάσει.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς η σιλικόνη θα αφομοιώνει σταδιακά τη θερμοκρασία του σώματός σας, θα δυσκολεύεστε όλο και περισσότερο να την ξεχωρίσετε από το δέρμα σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο, βρέξτε την πριν από τη χρήση με καυτό νερό και η σιλικόνη θα θερμανθεί αυτόματα, καθώς το μοναδικό αυτό υλικό έχει την ιδιότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία εξαιρετικά καλά.

Όπως ήδη αναφέραμε, το Tantus Twist κατασκευάζεται από 100% υποαλλεργική, ασύγκριτα ασφαλή και υγιεινή, μη πορώδη Ultra-Premium σιλικόνη, παντελώς άοσμη και άγευστη, η οποία είναι ιδανική για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.
Το Twist, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, απευθύνεται κυρίως σε “μεσαίους” αλλά και έμπειρους anal players. Οι “νεοεισερχόμενοι” στον μαγικό κόσμο της πρωκτικής απόλαυσης, θα βρουν στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές τους “ανάγκες”.

Για πλήρη αποστείρωση μπορείτε να απολυμάνετε το προϊόν με χλωρίνη, να το βράσετε ή να το πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων.
Να χρησιμοποιείται το προϊόν πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ευαισθησίας, αφαιρέστε το αμέσως.
Το Twist έχει μήκος 12,70cm και διάμετρο στο μεγαλύτερο σημείο του 3,30cm.

Δείτε επίσης

Small Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 14,90   € 12,90
Best Butt Buddies Anal Set Purple By ToyJoy
€ 21,60
Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
Gold Digger Small by Gender X
€ 29,80
Jelly Rancher Smooth Small Plug Purple by NS Novelties
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή