'Something Forbidden' Black by Fifty Shades of Grey

€ 27,90 € 22,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4536
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,50 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819817
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε ονειρεμένους οργασμούς με το μοναδικό Fifty Shades of Grey Something Forbidden, το μικρό, κομψό και διακριτικό butt plug σιλικόνης, το οποίο απευθύνεται, κυρίως, στους νεοεισερχόμενους στον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων anal players, και των δύο φύλων, αλλά και στους πιο έμπειρους παίκτες που θέλουν ένα λιγότερο έντονο plug για αρχή….

Πριν ξεκινήσετε, καλύψτε το παιχνίδι σας με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και, στη συνέχεια, χαλαρώστε και σπρώξτε μαλακά το κωνικό άκρο με την λεία και απαλή επιφάνεια, στο εσωτερικό της ευαίσθητης περιοχής σας. Μόλις το απαλό βύσμα εισαχθεί πλήρως στο πρωκτικό κανάλι και αρχίσει να χαϊδεύει τις νευρικές απολήξεις της ερωτογενούς αυτής ζώνης, θα βιώσετε την εντονότερη σεξουαλική διέγερση της ζωής σας.

Ο στιβαρός και ανθεκτικός δακτύλιος στη βάση του plug θα εξασφαλίσει την εύκολη και ασφαλή αφαίρεσή του, όταν και όποτε επιθυμείτε, και θα σας χαρίσει ξένοιαστες στιγμές απόλαυσης.
Για ακόμη εντονότερους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί

΄Μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Grey, το Something Forbidden είναι το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της ερωτικής τριλογίας. Η συλλογή διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ερωτικών αξεσουάρ, με τη βοήθεια των οποίων θα αναζωογονήσετε ευχάριστα τη σεξουαλική σας ζωή.

Η βελούδινη σιλικόνη είναι 100% υποαλλεργική και απόλυτα ασφαλής για το σώμα και δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ένα ήπιο καθαριστικό ή απλά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Με συνολικό μήκος 10,50cm μήκος διείσδυσης 8cm και πλάτος στο μεγαλύτερο σημείο 2,5 , το Something Forbidden είναι ένα από τα διακριτικότερα plugs που κυκλοφορούν στην αγορά. Πάρτε το μαζί σας στη βόλτα ή στο ταξίδι σας για ακόμη περισσότερες στιγμές απόλαυσης Θα το παραλάβετε σε μία πολύ όμορφη συσκευασία μαζί με μια κομψή και διακριτική τσάντα αποθήκευσης.

Δείτε επίσης

Renegade Spades Medium Plug by NS Novelties
€ 24,80
Star Arrow Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90
FantASStic Ring Plug Large by Dream Toys
€ 24,90   € 19,68
Big Boy 7 Speed Black by Rocks Off
€ 64,90   € 59,90
FantASStic Smooth Anal Plug Large by Dream Toys
€ 17,90   € 14,18
Επιστροφή στην κορυφή