Smooth Silver Anal Plug Medium 10cm by Loving Joy

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4677
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 11,50 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Βάρος 190 gr
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211961960
Υλικό Αλουμίνιο
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ασημί
Επιτρέψτε στην απαγορευμένη πολυτέλεια των Precious Metals να διακοσμήσει το πιο κρυφά και ιδιωτικά σας σημεία και ακτινοβολήστε ένα λαμπερό φως στα μάτια του εραστή σας κάθε φορά που του γυρίζετε την πλάτη. Τα εκλεπτυσμένα αυτά βύσματα διαθέτουν μια εξαιρετικά ομαλή επιφάνεια και μια ελαφρώς μυτερή άκρη, η οποία θα μετατρέψει τη διείσδυση σε μια αισθησιακή και πλούσια εμπειρία. Νιώστε τη βαριά και έντονη αίσθηση του σκληρού μετάλλου μέσα σας, είτε διασκεδάζετε με τον εραστή σας, είτε μόνοι σας. Η ευρεία βάση τους εξασφαλίζει ασφάλεια, έτσι ώστε οι ευχάριστες συγκινήσεις να μπορούν να γίνουν όσο σκληρές και γρήγορες επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για οτιδήποτε..

Το smooth silver anal plug medium κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου και έχει ένα λαμπερό ασημένιο χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε τύπο λιπαντικού και είναι εύκολο να καθαριστεί με ζεστό νερό και σαπούνι. Θα τα παραλάβετε σε ένα λιτό, βελούδινο σακουλάκι με κορδόνι , για εύκολη και διακριτική αποθήκευση. Το βάρος του είναι 190gr, το συνολικό του μήκος 11.50cm, και η διάμετρός του 3.80cm.

Αν είστε νεοεισερχόμενοι στο anal play σας συστήνουμε να δείτε και το μικρότερό του αδελφάκι, το smooth silver anal plug small.

Precious Metals Collection forbidden Luxury.
Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με τη βοήθεια της εξαιρετικής συλλογής πρωκτικών βυσμάτων Precious Metals Collection forbidden luxury και απογειώστε μοναδικά τις αισθήσεις σας.

Δείτε επίσης

Loki Prostate Massager Black by Lelo
€ 168,90
Gleaming Love Silver Plug Medium Dream Toys
€ 17,90   € 15,90
Ryder Butt Plug by Tantus
€ 39,80   € 34,90
Gleaming Love Pleasure Plug Medium Silver by Dream Toys
€ 22,80   € 17,65
Rear Assets Rose Gold Medium Heart Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,60
Επιστροφή στην κορυφή