Small Jewellery Plug with Tail 7.50cm by Dolce Piccante

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4732
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Ατσάλι
Προέλευση Italy
Εταιρεία Dolce Piccante
Barcode 8713221485557
Το Metal Buttplug With Small Tail της ιταλικής εταιρίας Dolce Piccante είναι ένα premium πρωκτικό βύσμα, σχεδιασμένο με ιταλική φινέτσα, το οποίο θα προσθέσει μία νότα παιχνιδιάρικης διασκέδασης στις οικείες σας στιγμές.

Η εργονομική του σχεδίαση με την κωνική άκρη για εύκολη και ομαλή διείσδυση και τη λεία, ομαλή και λεπτή βάση, η οποία διευκολύνει τους μυς να συγκρατήσουν το βύσμα, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε αίσθημα δυσφορίας, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ η μακριά φουντωτή ουρίτσα, εμπνευσμένη από άτακτα ρακούν, θα προσδώσει στο παιχνίδι σας πολυτέλεια και στυλ.

Κατασκευασμένο στην Ιταλία και δημιουργημένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το Metal Buttplug απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις των backdoor απολαύσεων, άντρες και γυναίκες, αρχάριους και πεπειραμένους που επιζητούν την ποιότητα και την κομψότητα σε όλες τις εκφάνσεις. Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας λιπαντικό και διασκεδάστε μαζί του “μέχρις εσχάτων”.

Συνολικό μήκος: 7.5 cm , διάμετρος: 3 cm.

Προσοχή! Για την αποφυγή θαμπάδας ή στιγμάτων, καθαρίστε το παιχνίδι σας με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό και σκουπίστε το καλά με ένα μαλακό πανί.

Δείτε επίσης

Bubble Butt Player Starter Purple 10cm by ToyJoy
€ 15,90   € 14,80
Renegade Spade Small 10cm Butt Plug by NS Novelties
€ 19,80
FantASStic Ring Plug Small by Dream Toys
€ 12,90   € 9,78
Apollo Curved Prostate Probe by Calexotics
€ 17,90
Expandable Butt Plug Black by Colt
€ 39,80   € 34,90
Επιστροφή στην κορυφή