Curvy Companions Kit 3pcs by ToyJoy

€ 31,80 € 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5347
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221486080
Μήκος 15,50 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
To Curvy Companions Anal Trainer Kit από την Toy Joy είναι ένα premium set, ιδανικό για τους λάτρεις των backdoor απολαύσεων, αλλά και για όσους έλκονται από τον κόσμο του anal play, αλλά δεν έχουν τολμήσει έως τώρα να γευτούν τον “απαγορευμένο καρπό”, εξερευνώντας τους κρυφούς και ανομολόγητους πόθους τους.

Το σετ περιλαμβάνει τρία διαβαθμισμένου μεγέθους anal plugs (μικρό – μεσαίο – μεγάλο), προκειμένου κάθε χρήστης, από τον αρχάριο, έως και τον πλέον έμπειρο να μπορεί να διαλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Το εξαιρετικά απαλό σώμα υποαλλεργικής σιλικόνης από την οποία είναι κατασκευασμένα, επιτρέπει στο λεπτό κωνικό άκρο του βύσματος να διεισδύσει εύκολα μέσα σας, προετοιμάζοντάς σας για την ηδονική ευχαρίστηση που θα σας κατακλύσει, αμέσως μόλις το plug εισαχθεί πλήρως στην ευαίσθητη περιοχή σας, μαλάσσοντας τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού, ενώ η ευρεία βάση τους εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια, όσο βαθιά κι αν προχωρήσετε την εξερεύνησή σας.

Η διάμετρος των Plugs αυξάνει σταδιακά, για να ορίζετε εσείς κάθε φορά το μέγεθος της ευχαρίστησης. Τα βύσματα είναι σχεδιασμένα για ολιγόλεπτη, αλλά και πολύωρη χρήση. Είναι απόλυτα αδιάβροχο για ατελείωτη διασκέδαση και στο νερό. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Για μεγαλύτερη ευχαρίστηση να χρησιμοποιείτε πάντα ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Στην παραμικρή ενόχληση, απομακρύνετε αμέσως το anal plug.

Διαστάσεις:
- Μικρό: Μήκος: 10cm, Διάμετρος: 2.5cm
- Μεσαίο: Μήκος: 13cm, Διάμετρος: 3cm
- Μεγάλο: Μήκος: 15,5cm, Διάμετρος: 4cm

Δείτε επίσης

Gold Digger Medium by Gender X
€ 34,90
OHMama! Vibrating Butt Plug Black DreamLove
€ 27,80   € 23,78
OhMama! Curved Silicone Anal Plug Black DreamLove
€ 19,88
Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
OhMama! Silicone Anal Balls Chain Black DreamLove
€ 14,88
Επιστροφή στην κορυφή