7 Speed Petite Sensations Bubbles Plug Black by Rocks Off

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5554
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Love Beads
Μήκος 10,50 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,90 cm
Υλικό Σιλικόνη
Βιώστε την ηδονή όπως ποτέ πριν με το εξαιρετικό 7΄ Petite Sensations Bubbles Plug της Rocks Off, το ιδανικό anal toy για αρχάριους, αλλά και έμπειρους παίκτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο του anal play και να απολαύσουν ολοκληρωμένες backdoor εμπειρίες.

Το Petite Sensations Bubbles είναι ένα λεπτό σύνολο από τρεις κλιμακωτής διαμέτρου δονούμενες “φυσαλίδες”, το οποίο διαθέτει 3 διαφορετικές ταχύτητες και 4 παλμικές ρυθμίσεις, για να αποφασίζετε εσείς κάθε φορά τον τέλειο συνδυασμό που σας ξεσηκώνει. Οι ευέλικτες καμπύλες του επιτρέπουν στο λεπτό κωνικό άκρο του Bubbles Plug να γλιστρήσει ομαλά μέσα σας, διεγείροντας και τονώνοντας την ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού μυ, ενώ η ανθεκτική λαβή σε σχήμα -T- προσφέρει στους χρήστες ένα αξιόπιστο κράτημα και έναν ασφαλή και εύκολο χειρισμό.

Απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης και την ευχαρίστηση, εισάγοντας τα Bubbles ένα-ένα, μέχρι εκεί που αισθάνεστε άνετα. Κατόπιν, τραβήξτε απαλά τη λαβή για να απελευθερώσετε κάθε Bubble χωριστά για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση. Για να επιτύχετε ακόμη πιο διαρκείς και έντονες οργασμικές συσπάσεις ακολουθήστε τη συμβουλή των κατασκευαστών του προϊόντος και αφαιρέσετε τα Bubbles κατά τη διάρκεια της κορύφωσης.

Κάθε Bubble είναι κατασκευασμένο από βελούδινο, μαλακό, εξαιρετικά ομαλό σώμα-ασφαλούς σιλικόνης το οποίο είναι ιδιαίτερα αισθησιακό στην αφή. Ο δονητής μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί και μόνος του ή συνδυαστικά με άλλα anal toys. Το αφαιρούμενο τμήμα του δονητή και ολόκληρος ο σχεδιασμός από σιλικόνη είναι 100% αδιάβροχα και πλήρως βυθιζόμενα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο, το ντους ή την μπανιέρα-υδρομασάζ. Και οι δύο τμήματα καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και μια μικρή ποσότητα απαλού σαπουνιού.

Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ευαισθησίας αφαιρέστε το προϊόν άμεσα.
Το 7΄ Petite Sensations Bubbles Plug έχει συνολικό μήκος 10,50cm, και μήκος διείσδυσης 8,50cm.

Δείτε επίσης

Sparkling Isabella Inflatable Remote Control Anal Vibrator by Dream Toys
€ 97,90   € 83,38
Quest 10 Speed Beginners Prostate Massager by Rocks Off
€ 36,90
Gleaming Love Rose Gold Heart Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,83
Starlight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 11,98
Twilight Booty Jewel Large by ToyJoy
€ 19,80   € 15,80
Επιστροφή στην κορυφή