Petite Sensations & Speed Plug Black Rocks Off

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5555
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Love Beads
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,20 cm
Τροφοδοσία 1 × 1,5V N Size/LR1 (included)
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Rocks Off
Barcode 811041012897
Προέλευση United Kingdom
Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και με σύμμαχο το μοναδικό Petite Sensations Butt Plug της εταιρίας Rocks-off, ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο αισθησιασμού και ηδονής που θα σας μαγέψει. Ένα κομψό και διακριτικό sex toy, ιδανικό για τους αρχάριους παίκτες στο anal play, αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν συναρπαστικές συγκινήσεις σε “μικρό” μέγεθος.

Το εξαιρετικά απαλό σώμα ασφαλούς σιλικόνης από το οποίο είναι κατασκευασμένο το Petite Sensations Plug, επιτρέπει στο λεπτό κωνικό άκρο του βύσματος να διεισδύσει μαλακά μέσα σας, προετοιμάζοντάς σας για την απόλαυση που θα σας κατακλύσει, αμέσως μόλις το plug εισαχθεί πλήρως στην ευαίσθητη περιοχή σας.
Η σταθερή λαβή του σε σχήμα -Τ-, ανάμεσα στους γλουτούς σας, θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλής, όσο ο δονούμενος μηχανισμός του bullet, ο οποίος διαθέτει 3 διαφορετικές ταχύτητες και 4 παλμικές ρυθμίσεις, και ενεργοποιείται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας μασάζ στις ευαίσθητες απολήξεις των νεύρων, θα σας τροφοδοτεί με ισχυρές στοχευμένες δονήσεις, μεγιστοποιώντας την διέγερσή σας.

Η διάμετρος του Plug αυξάνεται σταδιακά για μεγαλύτερη απόλαυση. Ξεκινά από μια λεπτή περίμετρο γύρω από το κωνικό άκρο του και φτάνει στο μέγιστο πλάτος των 27mm.

Για να χαλαρώσετε εύκολα, στη στιγμή, απολαύστε τις μαγικές δονήσεις του Petite Sensations Plug και στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας, καθώς το προϊόν είναι 100% αδιάβροχο και σχεδιασμένο να βυθίζεται πλήρως.

Δείτε επίσης

Gleaming Love Pleasure Plug Small Silver by Dream Toys
€ 19,80   € 14,83
Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Heart Gem by NS Novelties
€ 49,80   € 39,90
Expandable Butt Plug 9.50cm by Calexotics
€ 34,90   € 29,70
Silver Anal Plug Small 6.50cm by Loving Joy
€ 16,90
Black Twist DarkSide Vibrating Butt Plug Black Toyz4Lovers
€ 26,90   € 23,50
Επιστροφή στην κορυφή