Naturally Yours Queen Dildo 15cm Natural by SI Novelties

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5673
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό PVC
Εταιρεία SI Novelties
Barcode 752875107000
Προέλευση United Kingdom
Σέξι, κομψό, σοφιστικέ, μοντέρνο και οικονομικό είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το εξαιρετικό αυτό ερωτικό αξεσουάρ της BFF, το μοναδικό Queen Naturally Yours Strap On Dildo. Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός, με τον δυναμικό, καμπυλόγραμμο άξονα, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στις φυσικές καμπύλες του σώματος, την ευρεία και στιβαρή βάση, ιδανική για ασφαλή και άνετη διείσδυση και τη βελούδινη υφή θα αγκαλιάσει ιδανικά τις ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες κορυφώσεις. Κατάλληλο για τόνωση του πολυπόθητου G-spot, αλλά και του P-Spot, το Queen Naturally Yours θα γίνει ο ανεκτίμητος φίλος σας για μια ζωή.

Το Dildo είναι συμβατό με όλους τους strap-on ιμάντες, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με ο-rings διαμέτρου 3,8 cm. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μεταλλικούς δακτυλίους, καθώς ενδέχεται να βλάψουν την επιφάνεια του dildo. Το Queen Naturally Yours έχει συνολικό μήκος 17cm, μήκος διείσδυσης 15 cm και διάμετρο 3,1 cm.

Κατασκευασμένο από αδιάβροχο PVC, με υφή παρόμοια του δέρματος, το dildo είναι απόλυτα συμβατό με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση, πλύνετε προσεκτικά το παιχνίδι με ένα ήπιο σαπούνι και νερό ή δοκιμάστε ένα καλής ποιότητας καθαριστικό παιχνιδιών για πιο γρήγορο καθάρισμα.

Δείτε επίσης

Riley Silicone Dildo Pink by Maia Toys
€ 32,90   € 28,90
Harness Dildo Small 12.50cm Purple ToyJoy
€ 24,90
Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Rune Royal Mythology Fantasy Dildo 17cm Brown DreamLove
€ 39,70
Επιστροφή στην κορυφή