Black Panther Tail Plug 8.50cm by Loving Joy

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5689
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Βάρος 92 gr
Υλικό Ατσάλι
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Μήκος 9,00 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962721
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Ξυπνήστε το ζώο που κρύβετε μέσα σας με το εξαιρετικό Black Panther Tail Butt Plug της εταιρίας Furry Fantasy και εξερευνήστε τις άτακτες, πονηρές και άγριες απολαύσεις της πρωκτικής διείσδυσης.

Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το πανέμορφο αυτό μεταλλικό βύσμα, με την υπέροχη, μοναδική σχεδίαση σε σχήμα δάκρυ και το βολβοειδές έντονο κεφάλι, θα διεισδύσει με ευκολία μέσα σας και θα γεμίσει την ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού καναλιού σας χωρίς να την τραυματίσει, προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς, ενώ η αισθησιακή, απαλή, μακριά μαύρη ουρά θα προσδώσει μία νότα πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής απόλαυσης στο παιχνίδι σας.
Κατάλληλο και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Ψύξτε το ή θερμάνετέ το για μία ανεπανάληπτη, απολαυστική εμπειρία.
Η ουρά είναι φτιαγμένη από faux γούνα και είναι vegan friendly. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή κακοποιηθεί ζώα για την κατασκευή αυτού του βύσματος!

Με βάρος μόλις 92g, το Plug είναι ιδανικό για τους αρχάριους και μεσαίους παίκτες των backdoor απολαύσεων. Για τους πιο έμπειρους χρήστες, προτείνεται η χρήση των βαρύτερων βυσμάτων της συλλογής. Το plug καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ μπορεί να συνοδευτεί από κάθε είδους λιπαντικό. Θα το παραλάβετε σε ένα όμορφο, μαύρο, βελουτέ τσαντάκι.

Το συνολικό μήκος του βύσματος είναι 8,2cm, το μήκος διείσδυσης 7cm και το πλατύτερο σημείο του 3,4cm, ενώ το μήκος της ουράς είναι περίπου 78cm.

Δείτε επίσης

Twilight Booty Jewel Large by ToyJoy
€ 19,80   € 15,82
Anal Training Kit 3 Set by Colt
€ 40,90   € 34,80
Anal Inflatable Silicone Plug Black by Pipedream
€ 42,90   € 37,90
Gold Digger Medium by Gender X
€ 34,90
Gold Digger Small by Gender X
€ 29,80
Επιστροφή στην κορυφή