Jelly Rancher Mini Pleasure Plug Pink by NS Novelties

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6759
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,50 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,20 cm
Υλικό TPE
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447095467
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ροζ
Απαλό, κομψό και διακριτικό το Jelly Rancher Pleasure Plug της εταιρίας NS Novelties είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τους νεοεισερχόμενους στον χώρο του anal play, οι οποίοι επιθυμούν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων.

Η απαλή τζελ υφή του, το μικρό του μέγεθος και το κωνικό του σχήμα με την λεία και στρογγυλεμένη κεφαλή, για εύκολη διείσδυση, το λεπτό, μαλακό και εύκαμπτο σώμα, για άνετη και παρατεταμένη εφαρμογή και την ευρεία βάση, για ασφαλή “πλοήγηση” θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Φορέστε το κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, των προκαταρκτικών ή του σεξ και απολαύστε ανεπανάληπτους, εκρηκτικούς οργασμούς.
Το Jelly Rancher Pleasure Plug είναι κατασκευασμένο από άοσμο TPE υλικό, απόλυτα ασφαλές για το σώμα, απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις. Εφαρμόστε ένας καλής ποιότητας λιπαντικό για πρωκτικό σεξ και καλή διασκέδαση.

Πριν και μετά τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα αξεσουάρ σας με ένα ειδικό καθαριστικό για παιχνίδια ή με χλιαρό νερό και σαπούνι. Να τηρείτε πάντα τους κανόνες υγιεινής!

Δείτε επίσης

Anal Me by Tease & Please
€ 34,90
Gold Anal Plug Small 6.50cm by Loving Joy
€ 16,90
Twilight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 11,70
Επιστροφή στην κορυφή