Booty Rider Silicone Vibrating Butt Plug by Calexotics

€ 48,90 € 41,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6959
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 716770087331
Απολαύστε συγκλονιστικές στιγμές έντονης backdoor διέγερσης με το υπέροχο Silicone Booty Rider, το νεό πρωκτικό δονητή από την την kinky συλλογή Booty Call της εταιρίας Cal Exotics.

Το αισθησιακό του περίγραμμα, με το κομψό, κωνικό άκρο, κατάλληλο για άνετη, απρόσκοπτη διείσδυση και το σταδιακά διευρυνόμενο, ευέλικτο και στοβαρό σώμα, σχεδιασμένο για έντονη στοχευμένη διέγερση, θα τονώσει υπέροχα το ευαίσθητο, έμπλεο νευρικών απολήξεων P-spot, ενώ η μεταξένια, ομαλή υφή και η άριστη λειτουργικότητά του θα ξεσηκώσουν τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις. Στο κάτω μέρος του vibe υπάρχει ευρεία, ασύμμετρη βάση με διεγερτικές ακίδες για ασφαλή επανάκτηση, όσο βαθιά και δυναμικά κι αν παίζετε.

Το Silicone Booty Rider διαθέτει ένα ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (ρυθμίσεις δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης) για να επιλέγετε κάθε φορά το…αγαπημένο σας, ενώ ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος, καθώς ελέγχεται εξ’ ολοκλήρου μέσω ενός μπουτόν με φωτισμό LED κάτω από την βάση του. (Για απενεργοποίηση κρατήστε το κουμπί πατημένο για 3 περίπου δευτερόλεπτα).

Ο Silicone Booty Rider είναι κατασκευασμένος από απαλή σιλικόνη και είναι αδιάβροχος για παιχνίδια και στο ντους. (μην τον βυθίζετε στο νερό). Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Απαιτείται 1 AAΑ-μπαταρία για να λειτουργήσει (δεν περιλαμβάνεται).

Δείτε επίσης

Gleaming Love Multicolor Plug Medium Dream Toys
€ 17,90   € 16,85
FantASStic Ring Plug Small by Dream Toys
€ 12,90   € 9,78
Gleaming Love Pleasure Plug Small Silver by Dream Toys
€ 19,80   € 14,83
Twilight Booty Jewel Medium by ToyJoy
€ 17,90   € 14,90
FantASStic Smooth Anal Plug Medium by Dream Toys
€ 12,70
Επιστροφή στην κορυφή