Rear Assets Multicolor Small Heart Butt Plug by NSNovelties

€ 16,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6960
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 6,50 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,60 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447103087
Υλικό Αλουμίνιο
Προσθέστε λάμψη και γοητεία στις backdoor εμπειρίες σας με το υπέροχο Rear Assets Multicolor Small, το νέο, πανέμορφο πρωκτικό κόσμημα από την πολυτελή συλλογή Rear Assets της εταιρίας Ns Novelties.

Κομψό, φινετσάτο και λαμπερό, σε υπέροχο ροζ – χρυσό, με ένα πανέμορφο ιριδίζον κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς στην βάση του, το εκπληκτικό αυτό anal plug είναι σχεδιασμένο για να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα με τη στιβαρή, πλατιά βάση, σχεδιασμένα να διατηρούν το Plug κατά τη διάρκεια της διείσδυσης σταθερό στη θέση του όσο έντονα κι αν παίζετε, θα σας ενθουσιάσει, ενώ το λεπτό, κωνικό του άκρο, μελετημένο να διεισδύει με ευκολία και άνεση στο πρωκτικό κανάλι τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις της επίμαχης περιοχής, θα σας προσφέρει απαράμιλλη διέγερση. Για εντονότερες απολαύσεις, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ηδονή θα χτυπήσει κόκκινο!

Το Rear Assets Multicolor Small είναι κατασκευασμένο από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το μέγεθος και το σχήμα του το καθιστούν ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση.

Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Δείτε επίσης

FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black/Red Dream Toys
€ 29,75
Gleaming Love Multicolor Plug Large Dream Toys
€ 24,80   € 19,55
Booty Rocket 10 Functions Vibrating Butt Plug Pink by Calexotics
€ 45,90   € 39,86
Bunny Tails Plug Pink by NSnovelties
€ 33,90
FantASStic Grooved Training Set with Suction Cup Black by Dream Toys
€ 25,88
Επιστροφή στην κορυφή