Honeydipper Deluxe Crystal Wand Bordeaux by LoveNectar USA

€ 38,90 € 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6992
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Ακρυλικό Γυαλί
Μήκος 10,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία LoveNectar
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Κόκκινο
Εισαγόμενο 8,00 cm
Ενισχύστε την σεξουαλικότητά σας και απολαύστε ανεπανάληπτες οργασμικές κορυφώσεις με το εξαιρετικό Honeydipper Deluxe, το νέο υπέροχο ερωτικό εργαλείο διέγερσης με την υπογραφή της εταιρίας Nectar Products.

Ο ιδιάζων σχεδιασμός του - σε σχήμα S – μελετημένος να αγκαλιάζει απόλυτα τις καμπύλες του σώματος και να φτάνει με ευκολία στα ευαίσθητα ερωτογενή σας σημεία, είτε πρόκειται για το περίφημο G Spot, το“ιερό σημείο” του γυναικείου κορμιού, είτε για το τρυφερό και ευάλωτο P- spot του ανδρικού, θα σας γοητεύσει και θα σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Λεπτότερο σε διάμετρο από το κλασικό Wand, το Honeydipper Deluxe διαθέτει διαφορετικές άκρες για διαφορετικού τύπου διέγερση. Η ομαλή του πλευρά λειτουργεί ως διαστολέας προετοιμάζοντας ομαλά τις ευαίσθητες περιοχές σας, ενώ το κυματοειδές άκρο πειράζει απαλά τα καυτά σας σημεία χαρίζοντάς σας έντονη σεξουαλική διέγερση και θυελλώδεις οργασμούς.

Το Honeydipper Deluxe είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό Lucite, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ασφαλές υλικό, ιδανικό για έντονη χρήση. Θα το πάραλάβετε σε μία πανέμορφη βελούδινη θήκη για διακριτική αποθήκευση. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα το βρείτε σε υπέροχο διαφανές λευκό που θα σας ενθουσιάσει.

Το Honeydipper Deluxe είναι κατάλληλο για αρχάριους και έμπειρους χρήστες ερωτικών αξεσουάρ, για solo και couple play, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο ενδυνάμωσης των μυών του πυελικού εδάφους, είτε ατομικά είτε από επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές. Για βελτίωση της αίσθησης, αλλά και της ολίσθησης να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό της αρεσκείας σας.

Δείτε επίσης

Gold Digger Medium by Gender X
€ 34,90
Jelly Rancher Ripple Pink Plug by NS Novelties
€ 15,90
Julie Powerful Vibrating Anal & G-spot Plug 10cm by Svakom
€ 74,80
Large Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 18,90   € 16,90
Rear Assets Multicolor Medium Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,90
Επιστροφή στην κορυφή