Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy

€ 18,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7057
Είδος Κλασσικά Dildos / Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,50 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963858
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Είτε είστε λάτρεις της κολπικής διέγερσης, είτε ενθουσιώδεις οπαδοί της backdoor απόλαυσης, το Slimline Silicone Dildo 5 Inch της εταιρίας Loving Joy θα γίνει αναμφίβολα ο αγαπημένος σας bed partner.

Βελούδινα απαλό, κομψό και σέξι, το Slimline Silicone Dildo διαθέτει έναν λεπτό, αλλά εξαιρετικά στιβαρό και εύκαμπτο άξονα με μία ειδικά σχεδιασμένη ελαφρώς κυρτή άκρη για εύκολη διείσδυση και έντονη διέγερση των καλά κρυμμένων hot spots σας.
Το πανέμορφο αυτό pecker eίναι κατασκευασμένο από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι ιδανικό τόσο για solo εμπειρίες, όσο και για duo συνεδρίες. Στη βάση του διαθέτει βεντούζα, η οποία κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια επιθυμείτε για απολαυστικά handsfree παιχνίδια. Είναι συμβατό και με ζώνες strap-on!

Το διακριτικό του μέγεθος σας δίνει τη δυνατότητα να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, τις βόλτες, στη δουλειά. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.
Μήκος διείσδυσης: 12cm.

Για όσους επιθυμούν πιο χορταστικά μεγέθη, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε και το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Smooth Silicone Dildo 6 Inch.

Δείτε επίσης

Naturally Yours Queen Dildo 15cm Natural by SI Novelties
€ 22,90
Twisted Bulb Tip Dildo Blue Calexotics
€ 39,80
Pride Naughty ToyBoy by ToyJoy
€ 37,76
Strap On Dong 17cm Large Black by Taboom
€ 35,80   € 29,50
Silicone Curved Anal Stud Black by Calexotics
€ 34,90   € 31,50
Επιστροφή στην κορυφή